”Gala femeilor liberale” a premiat doamnele de la PNL Deva

Home Politică ”Gala femeilor liberale” a premiat doamnele de la PNL Deva
”Gala femeilor liberale” a premiat doamnele de la PNL Deva

Pentru că începutul de martie este dedicat (aproape) exclusiv femeilor și pentru că în  Organizația PNL Deva femeile au un rol aparte, sub egida acestei organizații politice a avut loc și în acest an, manifestarea ”Gala femeilor liberale”.

Evenimentul organizat de filiala PNL Deva în parteneriat cu Organizația județeană a PNL Hunedoara și-a propus să aducă în atenția comunității devene o seamă de doamne și domnișoare care au atins cel mai înalt nivel de performanță în domeniul în care își desfășoară activitatea.

La cea de-a VI-a ediție a ”Galei femeilor hunedorene” de la Deva au fost premiați mai mulți dascăli care prin muncă asiduă, pasiune, perseverență și dăruire, s-au remarcat în concursurile și olimpiadele școlare, purtând cu mândrie numele municipiului Deva și al județului Hunedoara, pe care le-au dus la cel mai înalt nivel. Acestea sunt:

  • eleva Paula Cojocaru și profesoara Cornelia Lucia Ilieș de la Colegiul National Decebal;
  • eleva Amalia Ghigoarță și antrenoarea Gina Gogean-Groza de la Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva;
  • eleva Ștefania Dănăilă și profesoara Cristina Cudrevati de la Colegiul Tehnic Energetic Dragomir Hurmuzescu din Deva;
  • eleva Nadia Maria Jurca și profesoara Bianca Iacoboni de la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva;
  • eleva Silivaș Andra Maria și antrenoarea Laura Moț de la Asociația Tenis Club Deva.

”Le felicit pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut și le urez mult succes în continuare. De asemenea, adresez sincere felicitări organizatoarelor acestei gale a excelenței, femeile din Organizația Femeilor Liberale a Municipiului Deva – Președinte Aura Lăsconi. M-am bucurat să fiu prezentă la acest eveniment al începutului de primăvară, când celebrăm femeia, alături de Președinta OFL județul Hunedoara – Maria Czane, Prefectul județului Hunedoara Călin Petru Marian și colegele din Organizația OFL Deva”, a declarat deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.