Sărbătoare social-democrată de ”Ziua Femeii” la Lupeni, cu flori, zâmbete și gânduri bune

Sărbătoare social-democrată de ”Ziua Femeii” la Lupeni, cu flori, zâmbete și gânduri bune

Primăvara și, mai ales, începutul lunii martie, este anotimpul în care, atunci când vrei să atragi într-un mod plăcut atenția oamenilor, ai toate șansele de a reuși acest lucru. Într-o vreme, toți politicienii din regiunea Văii Jiului știau acest lucru și acționau ca atare.

Și anul acesta, Organizația PSD din Lupeni a demonstrat că atenția cuvenită doamnelor și domnișoarelor, la început de martie, este o atitudine ce se cere respectată, mai ales că acum ne aflăm și într-un an important, cu multe rânduri de alegeri. Așa se face că, după ce, la început de martie, au împărțit cu drag mărțișoare, membri organizației din Lupeni a PSD au ieșit și astăzi, de 8 Martie, în stradă, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor câte o frumoasă floare.

O echipă numeroasă de domni galanți, reuniți în cea mai activă echipă politică din regiunea Văii Jiului – PSD Lupeni – au fost prezenți astăzi pe străzile acestui oraș, pentru a le saluta pe doamnele și domnișoarele din Lupeni și pentru a le oferi, în semn de respect, o floare în această zi specială în care întreaga Planetă omagiază femeile.

În fruntea social-democraților din Lupeni au fost prezenți, ca de fiecare dată în astfel de fericite ocazii, primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță și președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță. Acesta ne-a declarat, de altfel, că acțiunile de acest fel, fac parte dintre cele mai plăcute și mai așteptate activități ale organizației politice pe care o conduce. ”De fiecare dată când avem astfel de fericite ocazii de interacțiune cu cetățenii municipiului nostru, colegii din PSD Lupeni răspund în număr foarte mare și vin alături de noi pentru a face un tur de oraș și pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor din municipiul Lupeni o floare, un gând bun și pentru a le transmite cele mai calde urări. Evident că și în acest an am păstrat tradiția și, cu prilejul zilei de 8 Martie, am ieșit cu colegii mei în oraș pentru a le felicita pe doamnele și domnișoarele din comunitatea noastră. Profit și de acest prilej, pentru a le transmite gânduri bune, urări de sănătate, fericire și numai bucurii alături de cei dragi”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

Și pentru primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, doamnele și domnișoarele din comunitatea locală lupeneană sunt tot atâtea concitadine către care se îndreaptă gândurile cele mai bune, dublate de o atitudine cavalerească. ”De fiecare dată când am ocazia de a le oferi o floare colegelor noastre, din Primărie și din Consiliul local, de la partid și, în general, doamnelor și domnișoarelor din municipiul Lupeni, mă încearcă emoții aparte. Sunt emoții care îmi amintesc de momentele în care ofeream flori de 8 martie mamei mele, învățătoarei mele și profesoarelor mele, colegelor din învățământ și, desigur, soției mele. Cu aceleași emoții am participat și astăzi la acțiunea PSD Lupeni, bucurându-mă de fiecare ”Mulțumesc” pe care l-am primit de la cele cărora le-am oferit o floare. În plus, doresc să transmit tuturor doamnelor si domnisoarelor din municipiul Lupeni si nu numai, și pe această cale, ”La mulți ani, sănătoși și fericiți!” și să le asigur de toată prețuirea si respectul meu și al nostru, al întregii echipe social-democrate”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

În acțiunea dedicată femeilor, cu prilejul zilei de 8 martie, social-democrații din Lupeni au oferit, spre cinstea lor, mii de flori si gânduri bune doamnelor și domnișoarelor din comunitatea Lupeniului.