Surorile Alexandra și Tania Rache, de la CS Știința Petroșani, campioane naționale la turneul Taekwondo WT de la Iași

Home Stiri la zi Surorile Alexandra și Tania Rache, de la CS Știința Petroșani, campioane naționale la turneul Taekwondo WT de la Iași
Surorile Alexandra și Tania Rache, de la CS Știința Petroșani, campioane naționale la turneul Taekwondo WT de la Iași

Unii dintre cei mai buni luptători din România s-au întrecut în cadrul Campionatului Național de Taekwondo WT desfășurat, în perioada 17-19 martie, la Iași.

Proba olimpică de luptă a fost una intensă, în care spectatorii au putut vedea întreceri impresionante care s-au concretizat cu rezultate valoroase. Cele mai bune rezultate au aparținut sportivelor antrenate de Claudiu Moldovan de la secția sportivă de Taekwondo a Clubului Sprotiv Știința Petroșani. Astfel, deținătoarele titlurilor de campioane naționale, surorile Rache Alexandra și Rache Tania au dominat și de data aceasta competiție, reușit cu lovituri puternice și precise să obțină scoruri ridicate în toate rundele de concurs, fapt care le-a permis să-și mențină titlul de campioane. Remarcabil este faptul că Tania Rache a fost desemnată drept Cea mai bună sportivă a acestei competiții, la categoria Seniori-Feminin.

Rezultate bune a avut și sportiva Andreea Marcu, fostă componentă a clubului din Valea Jiului, care a fost între timp transferată la Steaua și care este componentă a Lotului Național, aceasta adjudecându-și medalia de bronz.

În urma întocmirii clasamentului general al  Campionatului Național de Taekwondo WT de la Iași, clubul sporitv Știința Petroșani s-a clasat pe un merituos loc VI, devansând cluburi sportive de tradiție și cu un potențial financiar mult mai ridicat.

Cu rezultatele foarte bune înregistrate la acest concurs, sportivele lotului coordonat de antrenorul Claudiu Moldovan sunt eligibile pentru participarea la Campionatul European si la Calificarile pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Felicitări!