Stațiunea Parâng găzduiește sâmbătă, 25 martie, ”Serbările Zăpezii”

Home Reportaj Stațiunea Parâng găzduiește sâmbătă, 25 martie, ”Serbările Zăpezii”
Stațiunea Parâng găzduiește sâmbătă, 25 martie, ”Serbările Zăpezii”

Încă mai este zăpadă pe pârtiile din Stațiunea turistică Parâng din municipiul Petroșani, motiv pentru care membri Asociației de schi-turism ”Pro Parâng” Petroșani îi invită pe toți iubitorii de munte care sunt pro-Parâng și pro-distracție la o nouă ediție a îndrăgitului eveniment intitulat ”Serbările zăpezii”.

Ajunse anul acesta la cea de-a XVII-a ediție, ”Serbările zăpezii” vor avea loc în Parâng sâmbătă, 25 martie 2023, în intervalul orar 10,00 – 15,00. Cu acest prilej se vor derula un concurs de săniuțe și jocuri distractive pe zăpadă pentru copii, dar și alte momente surpriză care au fost pregătite de organziatori.

Potrivit președintelui Asociației ”Pro-Parâng”, Cazimir Radvanski, startul ”Serbărilor zăpezii” din Parâng se va da la ora 11,00 (pentru proba de sanie), înscrierile având loc cu o oră mai devreme, iar punctul de întâlnire al participanților a fost stabilit la Baza Didactică a CSȘ Petroșani.

Eveniment organizat de Asociația Pro-Parâng Petroșani în parteneriat cu Primăria Municipiului Petroșani și susținut de Cabana Iulian, iar participarea este gratuită și binevenită pentru toți cei care vor să se bucure de poate ultimele zile cu soare și zăpadă în stațiunea din Munții Parâng.