Consiliul local Lupeni sprijină participarea sportivei Timeea Ștefănescu la Campionatul Mondial de Kempo din Portugalia

Home Administrație Consiliul local Lupeni sprijină participarea sportivei Timeea Ștefănescu la Campionatul Mondial de Kempo din Portugalia
Consiliul local Lupeni sprijină participarea sportivei Timeea Ștefănescu la Campionatul Mondial de Kempo din Portugalia

Sportiva Timeea – Alina Ștefănescu, componentă a Clubului Sportiv Fujin a fost desemnată să facă parte din componența delegației României care va participa la ediția a XIX-a a Campionatului Mondial de Kempo din Portugalia.

Evenimentul sportiv va avea loc în perioada 26-30 aprilie 2023, la Caldas de Rainha, în Portugalia, unde vor participa cei mai buni sportivi ai acestei discipline din întreaga Europă.

Consiliul local al municipiului Lupeni a aprobat, în ședința din 30 martie 2023, la propunerea primarului Lucian Resmeriță, alocarea sumei de 2500 pentru finanțarea cheltuielilor de deplasare ale sportivei din Valea Jiului la acest eveniment sportiv.

”Susținem sportul și, în mod categoric, susținem performanța. Timeea Ștefănescu este o sportivă care deja și-a confirmat, în diverse competiții naționale și internaționale, buna pregătire în cadrul clubului Fujin, sub coordonarea antrenorului Florin Mârza, prin rezultatele excelente pe care le-a obținut. Mă bucur că putem contribui și noi la participarea acestei sportive la Campionatul European de Kempo din Portugalia, pentru că Timeea va fi n u doar un ambasador sportiv al Lupeniului în această competiție, ci și un purtător de drapel al României în cadrul acestui important eveniment sportiv european, la care îi dorim de pe acum mult succes”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.