Oferta academică a Universității din Petroșani promovată la ”Târgul Ofertelor Educaționale” de la Rm. Vâlcea

Home Educație Oferta academică a Universității din Petroșani promovată la ”Târgul Ofertelor Educaționale” de la Rm. Vâlcea
Oferta academică a Universității din Petroșani promovată la ”Târgul Ofertelor Educaționale” de la Rm. Vâlcea

Nu mai puțin de 23 de institituții de învățământ superior au fost prezente, săptămâna trecută, la ”Târgul ofertelor educaționale al Universităților românești”, eveniment desfășurat în municipiul Rm. Vâlcea.

Între participanți s-a numărat și echipa de promovare a Universității din Petroșani, condusă de conf.univ.dr.ing. Ilie Uțu – decanul Facultății de Mașini și Instalații Miniere. Acesta a declarat că oferta educațională pentru admiterea în anul universitar 2023-2024 pentru studiile de licență a fost prezentată celor peste 1500 de elevi din clasele a XII-a și a XI-a de la toate liceele din județul Vâlcea, prezenți la acest eveniment.

”Târgul ofertelor educaționale al Universităților românești” de la Rm. Vâlcea a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea.

Reprezentanții Universității din Petroșani speră că oferta diversă și atractivă pe care o propune viitorilor săi studenți prestigioasa instituție de învățământ superior din Valea Jiului, prin intermediul celor trei facultăți componente, să atragă atenția absolvenților de liceu din acest județ, dar și din alte regiuni ale țării, celor care doresc să urmeze la Petroșani studiile universitare.

Potrivit conducerii Universității din Petroșani, în perioada următoare vor avea loc mai multe deplasări în țară și chiar în străinătate, pentru prezentarea ofertei academice și locurilor disponibile pentru admiterea la studiile de licență, masterat și doctorat aferente anului universitar 2023-2024, al 75-lea din istoria acestei universități.