Studenții și absolvenții, așteptați cu CV-urile la Zilele Carierei, ediția XXII

Home Economie Studenții și absolvenții, așteptați cu CV-urile la Zilele Carierei, ediția XXII
Studenții și absolvenții, așteptați cu CV-urile la Zilele Carierei, ediția XXII

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) al Universității Politehnica Timișoara organizează cea de a XXII-a ediție a evenimentului Zilele Carierei, cel mai mare târg universitar de locuri de muncă din vestul țării. Publicul țintă, respectiv studenți și absolvenți, va lua contact timp de două zile cu reprezentanți ai firmelor și instituțiilor pentru care sunt pregătiți în UPT.

Evenimentul se desfășoară în zilele de 25 și 26 aprilie 2023, în Cantina UPT din Complexul Studențesc Timișoara, iar pe durata celor două zile peste 60 de companii, ONG-uri, instituții ale administrației publice sau organizații de stat vor prezenta oferte de practică sau angajare pentru studenți și absolvenți și vor răspunde la întrebările participanților la târg, oferindu-le o viziune cât mai apropiată de realitatea din interiorul structurilor pe care le reprezintă.

Deschiderea va avea loc marți, 25 aprilie 2023, începând cu ora 10:00. Programul de desfășurare al evenimentului pe cele două zile este cuprins în intervalul 10:00 – 17:00, iar închiderea ediției din primăvara anului acesta se va finaliza printr-o tombolă la care, cu ajutorul partenerilor -Untold, PLAI, Flight Festival, Codru, Saga și Festivalul Celtic- se pun la bătaie bilete de acces la festivaluri pentru toți participanții la târg.

În 25 aprilie 2023, după deschiderea evenimentului Zilele Carierei și în aceeași locație, începând cu ora 10:30, va avea loc un eveniment Honeywell, care dă startul celei de-a 7-a ediții a competiției de inovație în tehnologie, TeChallenge, pentru prima oară la Timișoara.

Printre cele 52 de companii care vor fi prezente la târg se numără Nokia, Continental, Huf România, Atos IT Solutions and Services, Draexlmaier Automotive, Flextronics, Cognizant Mobility, Newpharma Development, Yazaki Component Technology, Kimball Electronics, Bosch sau DM Drogerie Markt. Amintim și prezența Consiliului Județean Timiș, a Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, a Societății Antreprenoriale Studențești și a ligilor studențești din Universitatea Politehnica Timișoara.

Mai multe detalii despre expozanți și eveniment se pot obține pe social media https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/ sau de pe site-ul evenimentului https://www.zilelecarierei.upt.ro/