AJOFM Hunedoara organizează o nouă Bursă a Locurilor de Muncă, pe 12 mai, la Deva, Petroșani și Orăștie

Home Economie AJOFM Hunedoara organizează o nouă Bursă a Locurilor de Muncă, pe 12 mai, la Deva, Petroșani și Orăștie
AJOFM Hunedoara organizează o nouă Bursă a Locurilor de Muncă, pe 12 mai, la Deva, Petroșani și Orăștie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează, vineri, 12 mai 2023, între orele 0900 –1200, o nouă Bursă Generală a Locurilor de Muncă, înscriindu-se astfel într-un program derulat la nivel național .

Acţiunea se va desfăşura în această zi, atât pe plan naţional, cât şi în reţeaua teritorială a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în următoarele locații:

  • Deva – Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, str. Gheorghe Barițiu nr. 2
  • Petroşani – sediul Agenției Locale Petroșani, str. 1 Decembrie 1918, nr.90
  • Orăştie – sediul Punctului de Lucru Orăștie, str. Octavian Goga, nr.25

Potrivit directorului executiv al AJOFM Hunedoara, Georgeta Angela Tomuța, evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

”Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă. Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 11 mai 2023 la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă”, a declarat Georgeta Angela Tomuța, director executiv al AJOFM Hunedoara.