Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase derulată de Supercom la Petrila și Bănița

Home Anunțuri Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase derulată de Supercom la Petrila și Bănița
Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase derulată de Supercom la Petrila și Bănița

O nouă campanie de colectare a deșeurilor de mari dimensiuni este derulată, în aceatsă perioadă, de compania de salubritate Supercom SA în localitățile din Valea Jiului.

Astfel, sâmbătă, 20 mai 2023, în intervalul orar 10,00-14,00 locuitorii din orașul Petrila și din comuna Bănița vor putea depune la punctele gospodărești de depozitare a deșeurilor menajere și reciclabile, deșeuri de mari dimensiuni provenind din gospodărie, acestea urmând să fie ridicate gratuit de angajații companiei de salubritate.

În categoria acestor deșeuri speciale intră piese de mobilier vechi, saltele, aparate sanitare sau de uz gospodăresc (altele decât cele din categoria aparaturii electronice și electrocasnice.

Acțiuni de colectare a deșeurilor voluminoase sunt derulate în regiunea IV a SMID Hunedoara (Valea Jiului) gratuit, o dată la 3 luni. În afara zilei speciale din fiecare trimestru în care se desfășoară această acțiune, depozitarea deșeurilor voluminoase la punctele gospodărești de către populație sau firme, este strict interzisă.

În săptămânile următoare, Supercom SA va derula activități similare și în celelalte localități ale Văii Jiului.