”Pune produse pe raft”, o nouă carte semnată Alex Printz, lansată la Târgul Național Imobiliar de la București

Home Economie ”Pune produse pe raft”, o nouă carte semnată Alex Printz, lansată la Târgul Național Imobiliar de la București
”Pune produse pe raft”, o nouă carte semnată Alex Printz, lansată la Târgul Național Imobiliar de la București

În seria evenimentelor care au avut loc la finalul săptămânii la București, la Târgul Național Imobiliar găzduit la Palatul Parlamentului, se numără și o nouă carte lansată de Alex Printz, carte apărută recent sub egida Casei de Editură Exclusiv.

”Pune produse pe raft” este o carte de buzunar care ajută orice specialist în domeniul imobiliar, dar și pe cei care vor să înțeleagă mai bine acest domeniu, oferind cele mai bune ponturi privind modul de preluare a proprietăților în exclusivitate sau reprezentare în domeniul imobiliar. ”Această carte, este rezultatul a peste 6 ani de cercetare, de analiză modului de lucru a zeci de agenți imobiliari și a principiilor care le-au asigurat performanța în domeniu. Informațiile pe care le veți citi sunt aplicate în practică și sunt parte a ADN-ului care ghidează succesul antreprenorilor care au ales să lucreze în afacerea construită de mine și de partenerii mei”, spune Alex Printz.

Autorul, Alex Printz este din Petroșani însă, după finalizarea studiilor academice în București, a ales să facă o carieră în domeniul imobiliar. În prezent este un antreprenor de succes, investitor în flipping imobiliar și deține o companie imobiliară prezentă în 6 județe, dar și un sistem de francize pus la punct și lucrează cu peste 70 de profesioniști respectați în domeniul imobiliar din România.

Cu experiența acumulată în acest domeniu, dar și cu certe abilități în domeniul literar, dezvoltate în scurta perioadă în care a activat și în presă, la Petroșani, Alex Printz este autorul unor cărți dedicate profesioniștilor din imobiliare și nu numai, prin care încercă să ajute oamenii să își înceapă o carieră în domeniul imobiliar sau cum să vândă ori să cumnpere o proprietate.

”Pune produse pe raft” este cea de-a doua carte de autor semnată de Alex Printz, după primul său volum intitulat ”Cum să ai succes în imobiliare”, editat de asemenea de Casa de Editură Exclusiv, volum care a devenit deja un veritabil ”best seller” al literaturii din domeniul imobiliar din România.

Cele două volume semnate de Alex Printz pot fi comandate de pe ”librăria on-line” a sitului de e-comerce www.e-mag.ro