Vești bune pentru vulcăneni: vin bani pentru modernizarea străzii Romană și accesul străzii Platoului

Home Administrație Vești bune pentru vulcăneni: vin bani pentru modernizarea străzii Romană și accesul străzii Platoului
Vești bune pentru vulcăneni: vin bani pentru modernizarea străzii Romană și accesul străzii Platoului

Vin vești bune pentru vulcănenii care locuiesc în principal în zona centrală a municipiului Vulcan, pe străzile Romană și Platoului.

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu a semnat astăzi, la București, contractul de finanțare pentru realizarea obiectivului de investiții: “Modernizarea străzi și alei și alei pietonale str. Romană și accesul străzii Platoului”, în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny.

Banii sunt asigurați de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

”Îi mulțumesc domnului ministru secretar de stat Alex Stoica, împreună cu care am semnat astăzi la București, contractul de finanțare pentru acest proiect, pe care vulcănenii îl așteptau de ceva vreme. Este vorba despre modernizarea străzilor și aleilor pietonale din imediata vecinătate a sediului Primăriei municipiului Vulcan. Lucrările de modernizare prevăzute în acest proiect vor începe în cel mai scurt timp”, a declarat primarul Cristian Merișanu.

Valoarea totală a investiției este de 2.954.388,17 lei din care cea mai importantă sumă, respectiv 2.863.001,42 lei este finanțare nerambursabilă asigurată de stat, diferența fiind pusă de la Bugetul local al municipiului Vulcan.