Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase la Aninoasa și Vulcan

Home Stiri la zi Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase la Aninoasa și Vulcan
Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase la Aninoasa și Vulcan

Sâmbătă, 27 mai 2023 cetățenii din municipiul Vulcan și din orașul Aninoasa au ocazia de a scăpa gratuit de deșeurile voluminoase. Din categoria acestora fac parte piesele de mobilier vechi, aparatură de uz casnic (altele decât cele electronice și electrocasnice), saltele, oglinzi de mari dimensiuni etc.

Acestea vor putea fi depuse în cursul zilei de sâmbătă, 27 mai 2023, în intervalul orar 10,00 – 14,00 la punctele gospodărești de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile din cele două localități, urmând ca ele să fie ridicat gratuit de angajații companiei de salubritate Supercom, ca operează în Zona IV Valea Jiului a SMIG Hunedoara.

Acțiunea de colectare a deșeurilor voluminoase este gratuită și se desfășoară o dată la fiecare trei luni, în cadrul acestor campanii speciale derulate de Supercom. Reprezentanții companiei de salubritate atrag atebția că, în restul timpului, depozitarea acestor categorii de deșeuri, considerate speciale, la punctele gospodărești este strict interzisă.