Călătorie în universul magic al copilăriei, de 1 Iunie, la Lupeni

Home Stiri la zi Călătorie în universul magic al copilăriei, de 1 Iunie, la Lupeni
Călătorie în universul magic al copilăriei, de 1 Iunie, la Lupeni

Cu convingerea că atunci când vine vorba despre copii, atitudinea și acțiunea întregii comunități trebuie să fie una care să corespundă așteptărilor acestora, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni și-au propus să-i invite pe cei mici, cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor, într-o călătorie în universul magic al copilăriei.

”Iată cum vom sărbători „Ziua Copilului: în acest an la Lupeni! Știm că este o zi pe care copiii o așteaptă cu multă nerăbdare. De aceea, aducem „Lumea magică a copilăriei” la Lupeni, pe 1 Iunie, în PARCUL CAP. În cadrul evenimentului, atât cei mari cât si cei mici vor petrece clipe de neuitat în lumea magică a copilăriei, unde vor cânta și vor dansa împreună cu artiști îndrăgiți dar și alături de o seamă de personaje de poveste. De asemenea, tot de ziua lor, copiii vor putea urmări spectacolul de teatru „Mikey Mouse”, explică primarul Lucian Resmeriță.

În „Călătoria în lumea magică a copilăriei”, care va avea loc pe 1 Iunie 2023 la Lupeni, între orele 12.00 și 16.00 sunt invitați în primul rând copiii, dar și părinți, bunici, mătuși și unchi care vor să petreacă o zi deosebită în compania celor mai iubiți dintre pământeni, care sunt, pentru fiecare dintre noi, copiii.