Greva profesorilor schimbă programul Zilei Copilului la Uricani

Home Stiri la zi Greva profesorilor schimbă programul Zilei Copilului la Uricani
Greva profesorilor schimbă programul Zilei Copilului la Uricani

Autoritățile locale de la Uricani informează că în programul derulării activităților organizate aici cu ocazia Zilei Internaționala a Profesorilor, au fost operate unele mici modificări, acestea fiind determinate de greva profesorilor.

Astfel, a fost decisă anularea concursurilor sportive (role , cros etc ) precum și concursurile de desene pe asfalt, care erau programate a se desfășura sub directa coordonare a cadrelor didactice.

Vestea bună pentru copiii din Uricani este însă aceea că, pentru a înlocui aceste evenimente destinate lor, în data de 31 mai 2023 începând cu ora 11:00 în fata Casei de Cultura, actorii Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani vor fi prezenți în mijlocul copiilor, care se vor bucura astfel de întâlnirea cu cele mai frumoase personaje de poveste .

În aceeași zi, de la ora 12:00, in sala mare a Casei de Cultura Uricani, copii vor putea urmări spectacolul Mickey Mouse.

În programul organziat de Primăria și Consiliul local al orașului Uricani cu prilejul Zilei Inyernaționale a Copiilor mai figurează și tradițională gală de Kickboxer (K1) dotată cu “Cupa Copilului“, eveniment care va avea loc în data de 3 Iunie 2023 începând cu orele 19:00 în sala mare a Casei de Cultură, Uricani.

Pentru toate evenimentele organizate la Uricani cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, intrările sunt gratuite.