Recoltă bogată de premii ale copiilor de la Cercul de machete al Clubului Copiilor Valea Jiului

Home Educație Recoltă bogată de premii ale copiilor de la Cercul de machete al Clubului Copiilor Valea Jiului
Recoltă bogată de premii ale copiilor de la Cercul de machete al Clubului Copiilor Valea Jiului

Pasionați și creativi, elevii Cercului de machete de la Clubul copiilor Valea Jiului, coordonați de prof. Alin Apostoiu-Buru au fost prezenți, în aceste zile, la unul dintre cele mai mari și mai importante concursuri de machete din România.

Desfășurat la Alba Iulia, Concursul de Machete organizat de Asociația de Modelism Alba Iulia, a ajuns la a XI-a ediție și a reunit pasionați de machete din întreaga țară. Urmând tradiția, elevii de la Clubul copiilor Valea Jiului au avut nu doar o nouă prezență la acest eveniment, ci și una apreciată de juriul competiției. Astfel, după cum ne informează prof. Alin Apostoiu-Buru, elevii săi au obținut la ediția din acest an a concursului de machete de la Alba Iulia, pentru piesele realizate și prezentate de aceștia, două locuri I, două locuri II,  un loc III și 27 de mențiuni.

Reprezentanții Clubului Copiilor Valea Jiului precizează că deplasarea delegației din Valea Jiului la acest eveniment desfășurat în Cetatea Unirii a fost posibilă grație sprijinului oferit de Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, căruia elevii și profesorii îi adresează mulțumiri pentru sprijinul acordat de fiecare dată.