Studenții Universității din Petroșani au intrat în sesiunea de examene

Home Educație Studenții Universității din Petroșani au intrat în sesiunea de examene
Studenții Universității din Petroșani au intrat în sesiunea de examene

Ultima sesiune de examene de la Universitatea din Petroșani se va desfășura pe parcursul lunii iunie, în cadrul tuturor specializărilor de licență șoi master de la cele trei facultăți componente ale instituției de învățământ superior din Valea Jiului. Sesiunea de examene, ultima din acest an universitar, se va desfășura în format fizic, în perioada 6-25 iunie 2023.

Rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin se declară optimist în legătură cu prezența studenților la sesiunea de examene, după ce a constatat că aceștia au venit în număr foarte mare la colocviile cu care a debutat sesiunea de examene. ”În luna mai am văzut un număr mare de studenți pe holuri și în amfiteatre, dar și la seminarii, iar asta înseamnă că studenții noștri se pregătesc și au venit să își finalizeze activitatea. Pentru cele mai multe dintre specializările facultăților din cadrul Universității noastre deja au fost susținute colocviile, iar în aceste zile au demarat șio examenele propriu-zise care se vor derula, de data aceasta, în format fizic, așa cum este normal să se întâmple la o universitate cu profil preponderent tehnic cum este universitatea noastră. le doresc mult succes studenților noștri, iar profesorilor la doresc să aibă o promovabilitate maximă a studenților pe care-i examinează”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin.

Rectorul Universității din Petroșani a mai precizat că, după finalizarea sesiunii de examene, vor începe și festivitățile de absolvire, care vor avea loc preț de trei zile, fiecare dintre facultățile componente instituției academice din Valea Jiului având stabilită propria sa festivitate de absolvire. Festivitățile de absolvire a studiilor universitare vor avea loc aici în zilele de 3, 4 și 5 iulie 2023.