Jandarmul hunedorean Adrian Ionuț Molnar, campionul de pe tatami

Home Stiri la zi Jandarmul hunedorean Adrian Ionuț Molnar, campionul de pe tatami
Jandarmul hunedorean Adrian Ionuț Molnar, campionul de pe tatami

Numele lui Adrian Ionuț Molnar este unul cunoscut pentru iubitorii artelor marțiale și unul respectat de practicanții acestui sport. El a păsit, pentru prima oară pe tatami la vârsta de 8 ani, cu entuziasmul, naivitatea și curiozitatea unui copil. Cu fiecare sesiune de antrenament, a început să descopere că atât corpul, cât și mintea și spritul său se dezvoltă în armonie și echilibru și s-a hotărât să ducă pasiunea sa la un alt nivel.

A continuat să se antreneze la Clubul Sportiv Poli Karate din Petroșani, sub bagheta reputatului antrenor Radu Polifronie, iar după ani de muncă, disciplină și implicare au venit și rezultatele și recunoașterea națională și internațională pe care le merita din plin. Doar în acest an, în luna februarie, Ionuț a obținut Locul 1 la Campionatul Național de Karate Shito-Ryu, de la Izvorani, iar la sfârșitul lunii mai a obținuttitlul de Vicecampion European la Campionatul European de Karate Shito – Ryu – la Kumite (luptă), categoria +80 kg, organizat la Oradea.

Între timp, Ionuț Adrian Molnar a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, promoția 2019 și astăzi, în vârstă de 24 de ani, este unul dintre subofițerii apreciați ai Inspectoratului de Jandarmi al județului Hunedoara. După cum evidențiază colegii săi, Ionuț este apreciat pentru profesionalismul, calmul și responsabilitatea cu care își desfășoară activitatea în fiecare zi în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara, iar trăsăturile sale de caracter au fost creionate și s-au dezvoltat de-a lungul anilor în special prin prisma pasiunii sale pentru un sport nobil: karate.