Expoziție de arte plastice și festival de teatru al Clubului Copiilor Valea Jiului

Home Educație Expoziție de arte plastice și festival de teatru al Clubului Copiilor Valea Jiului
Expoziție de arte plastice și festival de teatru al Clubului Copiilor Valea Jiului

Timp de două zile, în 13 și 14 iunie 2023, la Teatrul Dramatic ”I.D. Sîrbu” se vor desfășura două evenimente culturale deosebite, avându-i în centrul atenției pe copiii talentați ai Clubului copiilor Valea Jiului.

Astfel, în data de 13 iunie 2023 de la ora 15,00 în foaierul teatrului, va avea loc vernisajul expoziției-concurs de arte plastice care se desfășoară sub genericul ”Săptămâna Creației Artistice”, eveniment ajuns la ediția a XII-a. Cu acest prilej, pe simeze vor fi expuse lucrări realizate de elevii pasionați de metaloplastie, grafică și pictură de la cercurile de arte din cadrul Clubului Copiilor Valea Jiului.

Simultan, în aceeași zi de la ora 16,00, în sala mare a teatrului din Petroșani, va avea loc cea de-a II-a ediție a festivalului-concurs ”Actorul din tine”, proiect coordonat de prof. Mihaela Cioc.

Publicul este invitat să participe la aceste evenimente, menite să pună în valoare talentul și cunoștințele acumulate de elevii pasionați de artele plastice și artele spectacolului, sub coordonarea profesorilor de la cercurile de specialitate ale Clubului copiilor Valea Jiului. Intrarea este liberă!