Cuvinte potrivite la despărțirea de ec. Elena (Lenți) Băltărețu

Home Stiri la zi Cuvinte potrivite la despărțirea de ec. Elena (Lenți) Băltărețu
Cuvinte potrivite la despărțirea de ec. Elena (Lenți) Băltărețu

Sfârșitul săptămânii trecute a adus pentru mulți oameni din comunitatea Petroșaniului și a Văii Jiului vestea tristă a trecerii în neființă a celei care a fost ec. ELENA (LENȚI) BĂLTĂREȚU.

În vârstă de 65 de ani, aceasta și-a dedicat nu mai puțin de 42 de ani de viață carierei profesionale, fiind un apreciat economist și respectat inspector fiscal în cadrul filialei locale a Agenției Naționale pentru Administrare Fiscală (ANAF).

În ultimii 8 ani de viață, aceasta a fost supusă unei grele suferințe, cauzate de boală. O boală prin care a trecut cu o uimitoare voință, cu stoicism dar mai ales cu suportul permanent al familiei, în principal al soțului ei, Virgil Băltărețu, dar și cu sprijinul unor medici deosebiți care au însoțit-o în acești ani de cumpănă.

În semn de considerație pentru toți cei care au fost aproape familiei, în toți acești ani, Virgil Băltărețu, soțul regretatei Lenți Băltărețu, transmite în mod public mulțumiri conducerii Spitalului de Urgență din Petroșani, în mod deosebit medicilor dr. Nicolae Ciugulea, dr. Monica Ciugulea, dr. Livia Elena Ciugulea, dr. Mara Suditu și întregului Colectiv al Secției ATI și, în mod special, dr. Ingrid Răducan și Colectivului Secției Dializă ”Wolfganf Steger” de la Spitalul de Urgență din Petroșani.

De asemenea, acesta mulțumește Colectivului de la ANAF Petroșani și tuturor celor care, cu gândul și cu fapta, i-au fost alături lui Lenți Băltărețu pe parcursul vieții sale și în tristul moment al despărțirii de aceasta.

Dumnezeu să o odihnească în pace!