Predare de ștafetă la conducerea Lions Club Via Regis Petroșani

Home Stiri la zi Predare de ștafetă la conducerea Lions Club Via Regis Petroșani
Predare de ștafetă la conducerea Lions Club Via Regis Petroșani

În activitatea cluburilor Lions, jumătatea anului calendaristic marchează finalul anului lionistic, moment de bilanț pentru membrii acestui club și moment de debut pentru o nouă echipă de conducere.

Astfel de momente au marcat și reuniunea membrilor Lions Club Petroșani Via Regis din zilele trecute. Evident, bilanțul președinției lui Aurelian Nicola în fruntea Lions Club Petroșani Via Regis este, așa cum arată raportul său de activitate, unul demn de apreciere.

”Frumoasele evenimente unde am fost parteneri, Premiul de Excelență ”Liviu Gherghin”, proiectul ”Poveste de iarnă”, numeroase proiecte de prevenire a diabetului și a bolilor de vedere, de îndemnare la o nutriție sănătoasă sau de susținere cu haine și hrană în proiectul ”Din inimă pentru oameni”, toate încununate cu frumosul eveniment în care notele melodioase ale pianinei lui Aurelian Epuraș au mângâiat crestele masivului Șureanu, poartă amprenta organizatorică a lui Aurelian Nicola, căruia îi mulțumim pentru cei doi ani frumoși în care a condus Lions Club Petroșani Via Regis”, se arată într-un comunicat al organizației.

Nu întâmplător, în toata această perioadă, Lions Club Petroșani Via Regis a primit nenumărate aprecieri din partea conducerii Districtului. Spre exemplu, în urma cuantificării activităților Lions Club Petroșani Via Regis organizația a ocupat, la nivel național, un onorant loc 3 la numărul de activități desfășurate, locul 4 ca ore de voluntariat, locul 10 la fonduri atrase în urma activităților organizate, precum și locul 1 la primirea și păstrarea membrilor noi atrași. Toate aceste realizări i-au adus lui Aurelian Nicola o binemeritată Diplomă de apreciere a activității sale de lider al organizației, din partea Președintelui Internațional Lions, iar clubului din Valea Jiului distincția ”Excellence Club Award”.

Odată cu începerea anului lionistic 2023-2024, Lions Club Petroșani Via Regis trece într-o nouă etapă. Din acest an conducerea clubului a fost predată către avocatul Adrian Stroia, al cărui mandat a debutat, pe lângă prezentarea mai multor obiective îndrăznețe, cu primirea în rândurile membrilor clubului a patru noi colegi. ”Este un nou început prin care dorim ca energia voluntarilor Lions să fie alături de cei care au nevoie de ajutor în comunitatea Văii Jiului, pentru că împreună suntem mai puternici”, spune noul lider al organizației, Adrian Stroia.