Liderul AUR, Claudiu Târziu lansează la Petroșani cartea ”Acea Europă în care credem”

Home Stiri la zi Liderul AUR, Claudiu Târziu lansează la Petroșani cartea ”Acea Europă în care credem”
Liderul AUR, Claudiu Târziu lansează la Petroșani cartea ”Acea Europă în care credem”

Claudiu Târziu, primvicepreședinte al AUR va fi prezent vineri, 14 iulie 2023 la Petroșani pentru un eveniment cultural prilejuit de lansarea volumului de carte ”Acea Europă în care credem. That Europe we belive in”, un volum bilingv în care se discută perspectivele politice, sociale și culturale ale unei Europe, în viziune conservatoare.

Evenimentul este organizat sub egida Institutului Conservator „Mihai Eminescu”, în colaborare cu Cenaclul „Boema” din Petroșani, condus de scriitorul Marian Boboc și va avea loc la Restaurantul ”Făgădăul Românesc” din Piața centrală a municipiului Petroșani, vineri, 14 iulie 2023 de la ora 18,00. Intrarea este liberă.

Volumul ”Acea Europă în care credem. That Europe we belive in”, editat de senatorul AUR Claudiu Târziu, are drept motto un citat semnat de marele poet, Mihai Eminescu: „Chestiunea de căpetenie pentru istoria şi continuitatea de dezvoltare a acestei ţări este că elementul românesc să rămână cel determinant, ca el să dea tiparul acestei forme de stat, că limba lui, înclinările lui oneste şi generoase, bunul lui simţ, c-un cuvânt geniul lui să rămână şi pentru viitor normă de dezvoltare a ţării şi să pătrundă pururea această dezvoltare. Voim statul naţional, nu statul cosmopolit…”

Întâlnirea culturală prilejuiește celor interesați, pe lângă oportunitatea unei lecturi de actualitate, și întâlnirea cu unul dintre liderii formațiunii politice AUR, aflată în plină ascensiune pe scena politică din România.