CSM Deva și-a prezentat lotul și obiectivul noului sezon fotbalistic

Home Stiri la zi CSM Deva și-a prezentat lotul și obiectivul noului sezon fotbalistic
CSM Deva și-a prezentat lotul și obiectivul noului sezon fotbalistic

CSM Deva a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia a fost prezentat lotul echipei de fotbal-seniori și obiectivul pentru sezonul 2023-2024 al Ligii 3 de fotbal.

Președintele CSM Deva, Nelu Ardelean, a prezentat obiectivul pentru viitorul sezon, acesta fiind același cu cel anunțat la reunirea lotului, acela de minim o calificare în finala barajului de promovare în Liga 2. Nelu Ardelean consideră că, prin condițiile asigurate de Primăria și Consiliul Local, care susțin financiar clubul cu 17 secții, dar și prin profesionalismul antrenorilor și jucătorilor, obiectivul este realizabil.

Prezent la eveniment, primarul municipiului Deva, Nicolae Florin Oancea, i-a asigurat pe jucători și pe membrii staff-ului tehnic de stabilitatea financiară oferită de administrația locală din reședința de județ. Primarul le-a transmis fotbaliștilor că nu dorește să pună presiune asupra lor, dar își dorește dăruire și un joc de calitate, care să aducă publicul în tribune. De asemenea, Nicolae Florin Oancea a anunțat că anul viitor va lua ființă și academia de fotbal juvenil de la CSM Deva.

La rândul său, antrenorul principal de la CSM Deva, Ștefan Nanu, s-a declarat încrezător în ceea ce privește atingerea obiectivului, fiind mulțumit și de campania de transferări. Fostul internațional le-a cerut jucătorilor, mai ales celor nou-veniți multă muncă și seriozitate.

Daniel Cherecheși, directorul sportiv de la CSM Deva, a prezentat, la lotul de jucători și programul meciurilor de pregătire din intersezon.

În următoarele zile, CSM Deva va mai transfera doi portari. Până atunci, lotul este format din portarul Vlad Frumuzache, fundașii dreapta Alexandru Georgescu (ex Farul Constanța), Claudio Mocanu (ex CS Universitatea Craiova) și Roland Kelemen, fundașii centrali Sergiu Sabău (ex Șoimii Lipova), Ionuț Rus (ex Gloria Bistrița), Octavian Ionică (ex Universitatea Alba Iulia) și Alexandru Neagoe, fundașii stânga Denis Giosu (ex Șoimii Lipova), Alexandru Doboș și Daniel Branea, mijlocașii dreapta Valentin Munteanu (ex Gloria Buzău), Andrei Gavrilă (ex Șoimii Lipova) și Robert Tamaș (ex CS Universitatea Craiova), mijlocașii stânga Alexandru Stoica (ex Gloria Bistrița), Erwin Bloj și Vlad Toma (ex Viitorul Târgu Jiu), mijlocașii centrali Adrian Bedea, Daniel Creciunesc, Gabriel Stoi (ex Ripensia Timișoara), Florin Stelea, Bogdan Țoiu, Raul Chițimia și Federico Bloțu (de la echipa de juniori) și atacanții Alexandru Popescu, Nicu Modan (ex Șoimii Lipova), Kayondo Mahadi (ex CSA Steaua București) și Moses Baidoo (ex ACSO Filiași).

În ceea ce privește staff-ul tehnic și administrativ acesta a rămas neschimbat, în formula Nelu Ardelean – președinte, Ștefan Nanu – antrenor principal, Dorian Gugu – antrenor secund, Jozsef Magyari – delegat, Ioan Răfăilă – maseur și Daniel Cherecheși – director sportiv.

Cei de la CSM Deva au stabilite cinci meciuri amicale în intersezon, primul dintre acestea fiind programat vineri, 21 iulie, de la ora 10:00, la Hațeg, cu Jiul Petroșani. Apoi devenii vor evolua, săptămânal, până înainte de 26 august, când va începe campionatul, cu UTA U19, acasă, cu Someșul Dej, în deplasare, cu Poli Timișoara și cu Dacia Orăștie, ambele pe teren propriu. Datele și orele de disputare ale acestor meciuri vor fi anunțate în timp util.