Pasionații de drumeții montane ai Asociației ”Pro Parâng”, pe podium la ”Ștafeta Munților” în Bucegi

Home Stiri la zi Pasionații de drumeții montane ai Asociației ”Pro Parâng”, pe podium la ”Ștafeta Munților” în Bucegi
Pasionații de drumeții montane ai Asociației ”Pro Parâng”, pe podium la ”Ștafeta Munților” în Bucegi

Cea de-a patra etapă din acest a Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”, care s-a desfășurat în perioada 21-23 iulie 2023 în Munții Buceci a adus încă un motiv de bucurie pentru componenții echipajului ”Pro Parâng” din Valea Jiului, nelipsiți de la acest concurs care-i adună laolaltă pe pasionații de drumeții montane reuniți în cluburile de profil din întreaga țară.

Evenimentul din Munții Buceci a fost organizat de Asociația „Gașka” din București, în parteneriat cu Federația Română de Turism Sportiv, iar tabăra de corturi a fost amplasată 4 km de localitatea Bran, în satul Poarta. Participanții au avut de trecut 5 probe, pe 7 categorii de concurs. La finalul concursului, după cum informează Cazimir Radvanski, președidintele Asociației „Pro-Parâng” Petroșani, echipajul din Valea Jiului a obținut locul 2 la categoria seniori, locul 3 la categoria veterani și locul 8 la categoria elite.

Următoarea etapă din cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților” va avea loc în perioda 4-6 august, în Parcul Natural Buila Vânturarița din județul Vâlcea.

Foto: Pro Parâng