DJ ARRoW, din Valea Jiului pe scena UNTOLD 2023

Home Stiri la zi DJ ARRoW, din Valea Jiului pe scena UNTOLD 2023
DJ ARRoW, din Valea Jiului pe scena UNTOLD 2023

Peste doar câteva zile începe la Cluj Napoca cel mai titrat, cel mai apreciat și cel mai așteptat festival de muzică din România și unuol dintre cele mai cunoscute din Europa: UNTOLD.

UNTOLD este, așa cum apreciază organizatorii acestuia, nu doar un simplu festival, ci o lume în care muzica transcende limbajul, în care ritmurile pulsante pătrund adânc în sufletul tău și declanșează o energie electrizantă. De îndată ce intri pe teritoriul festivalului, devii parte a unei simfonii extraordinare, în care fiecare notă răsună prin aer, „inundând” atmosfera cu o putere incontestabilă.

Și în acest an, zeci de artiști de top din țară, dar și din străinătate își dau întâlnire pe Cluj Arena, între 3 și 6 august în cadrul acestui evenioment artistic de top. Astfel, joi, 3 august, fanii Untold vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic. Vineri, 4 august, va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii Untold, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo. Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediții a festivalului Untold. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc. Duminică, 6 august, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului Untold. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Scena Galaxy, casa techo a festivalului Untold, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Joi, 3 august vor urca pe scenă: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma. Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee. Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku. Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan.

Printre toți acești mari artiști, va fi prezent în cadrul festivalului UNTOLD și unul dintre veteranii muzicii disco din Valea Jiului: Eugen Stăncioiu alias DJ ARRoW sau, așa cum este el cunoscut acasă, la Petroșani, DJ Săgeată. Acesta va mixa pe data de 3 august, pe scena Retro Stage din cadrul UNTOLD.

DJ ARRoW este unul dintre cei mai buni disc-jockey din Valea Jiului, cu o experiență în domeniul muzical de peste 30 de ani. Și-a început cariera la una dintre cele mai populare discoteci din regiune, în primii ani de după 1990, ”Lotus” Petroșani. Eugen Stăncioiu recunoaște că, pentru el, muzica este o stare de spirit, pe care dacă alegi cu sufletul, cei care te asculta vor întelege ceea ce transmiți. DJ ARRoW va dice această stare de spirit și pe scena UNTOLD din acest an.

O parte din experiențele muzicale, mixate de DJ ARRoW, le puteți încerca și accesând câteva din piesele saler, pe Internet, pe platforma: https://www.mixcloud.com/eugen-stancioiu