Contract de 12 milioane de lei pentru extinderea rețelelor de gaz metan în municipiul Lupeni

Home Administrație Contract de 12 milioane de lei pentru extinderea rețelelor de gaz metan în municipiul Lupeni
Contract de 12 milioane de lei pentru extinderea rețelelor de gaz metan în municipiul Lupeni
Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a semnat la București, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare al proiectului ”Extindere rețea de distribuție gaz metan în municipiul Lupeni”, program finanțat în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.
Contractul aduce 12 milioane de lei pentru finanțarea investițiilor propuse de administrația publică locală din municipiul Lupeni pentru extinderea rețelelor de alimentare cu gaz metan pe străzile din localitate care nu au fost cuprinse în programele derulate anterior.
”Gazul metan este o utilitate publică de care trebuie să beneficieze toate locuințele și gospodăriile din municipiul Lupeni. Din acest motiv, am aplicat și noi pentru obținerea finanțării unor investiții în extinderea rețelelor de gaz pe mai multe străzi din municipiul nostru și mă bucur că pot să le aduc cetățenilor vestea că proiectul nostru are, de pe acum, finanțarea asigurată și că gazul metan va ajunge și la cetățenii care ne-au solicitat acest lucru. Îndeplinim, rând pe rând, cerințele oamenilor, iar cele privind infrastructura și utilitățile mileniului III sunt prioritare”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.
Lucrările pentru extinderea rețelelor de gaz metan vor începe în cel mai scurt timp, imediat după finalizarea procedurilor legale privind încredințarea acestora către o firmă de specialitate.