Campanii de informare privind serviciile oferite de AJOF la târgurile din localitățile hunedorene

O inedită acțiune de informare a cetățenilor din județul Hunedoara cu privire la serviciile oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a județului Hunedoara a fost demarată, la inițiativa directorului executiv al instituției, Georgeta Angelica Tomuța.

Aceasta spune că inspectorii AJOFM Hunedoara au fost prezenți deja la zilele orașelor de la Hunedoara, Hațeg și Vulcan, dar și la Festivalul Pădurenilor de la Poienița Voinii, urmând ca salariați ai instituției să fie prezenți, pe toată durata toamnei la festivalurile locale care vor fi organizate pe raza județului Hunedoara.

”Ne dorim să venim și în acest fel în întâmpinarea locuitorilor județului Hunedoara, să-i informăm pe cetățeni cu privire la serviciile publice pe care le oferă instituția noastră și pentru a-i informa cum pot apela la serviciile noastre. Continuăm această acțiune și vom organiza campanii de informare în tot județul, pentru că dorim ca oamenii să cunoască în amănunt care este rolul instituției noastre pe piața muncii și nu numai, să înțeleagă când și cum pot apela la serviciile publice pe care le oferim și să-i determinăm să și facă acest lucru. Mulțumesc colegilor care au fost receptivi inițiativei mele!”, a declarat Georgeta Angelica Tomuța, director executiv al AJOFM Hunedoara.

Reprezentanții AJOFM Hunedoara au diseminat, până în prezent, informații referitoare la activitățile derulate de agenție pentru aproape 5000 de persoane.