S-au pus în vânzare abonamentele pentru stagiunea 2023-2024 la Teatrul Dramatic ”I. D. Sîrbu” din Petroșani

Home Cultură S-au pus în vânzare abonamentele pentru stagiunea 2023-2024 la Teatrul Dramatic ”I. D. Sîrbu” din Petroșani
S-au pus în vânzare abonamentele pentru stagiunea 2023-2024 la Teatrul Dramatic ”I. D. Sîrbu” din Petroșani

La finalul acestei luni de deschide noua stagiune de la Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani. În perspectiva deschiderii stagiunii, au fost deja puse în vânzare abonamentele pentru spectacolele stagiunii 2023-2024.

Managerul instituției culturale din Valea Jiului, Irina Bodea-Radu spune că spectatorii fideli au la dispoziție abonamente la prețuri avantajoase, care permit vizionarea tuturor spectacolelor pentru adulți din repertoriul Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani.

Astfel, trei tipuri de abonamernte se regăsesc pe oferta pentru această stagiune teatrală de la Petroșani, respectiv:

  • Abonament VIP, în valoare de 300 de lei. Posesorul acestui tip de abonament beneficiază de acces la toate spectacolele din repertoriul teatrului.
  • Abonament PREMIERE, în valoare de 250 de lei. Posesorul acestui tip de abonament beneficiază de acces la toate spectacolele din repertoriul teatrului în ziua premierei.
  • Abonament CLASIC, în valoare de 200 de lei. Posesorul acestui tip de abonament beneficiază de acces la câte o singură reprezentație din fiecare spectacol aflat în repertoriul teatrului, mai puțin în ziua premierei.

Potrivit regulamentului de utilizare al abonamentelor, acestea sunt valabile pentru întreaga stagiune și asigură posesorului rezervarea pentru un număr de două locuri. Abonamentul nu este transmisibil. Posesorul are obligația de a confirma prezența cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea spectacolului, în caz contrar accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile. Este important de asemenea să rețineți că abonamentul este valabil doar la spectacolele pentru adulți din repertoriul teatrului.

Abonamentele pentru stagiunea teatrală 2023-2024 de la teatrul din Petroșani pot fi achiziționate de la agenția teatrală, zilnic (de luni până vineri) între orele 8.00 – 16.00.

Poftiți la teatru!