Noul an universitar se deschide la Universitatea din Petroșani luni, 2 octombrie 2023

Home Educație Noul an universitar se deschide la Universitatea din Petroșani luni, 2 octombrie 2023
Noul an universitar se deschide la Universitatea din Petroșani luni, 2 octombrie 2023

Studenții și cadrele universitare de la Universitatea din Petroșani se (re)întâlnesc luni, 2 octombrie 2023, zi în care debutează la instituția de învățământ superior din Valea Jiului noul an universitar.

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2023-2024 va avea loc aici în Aula Magna a Universității, la ora 10,00.

”Dragi studenți, cadre didactice și prieteni ai Universității din Petroșani, avem plăcerea de a vă invita la ceremonia de deschidere a noului an universitar 2023-2024, un eveniment deosebit ce va marca începutul unei noi etape în parcursul nostru academic. Contăm pe prezența dumneavoastră pentru a face din această ceremonie un moment de neuitat și pentru a marca cu bucurie începutul unui an universitar plin de excelență și realizări. Vă așteptăm cu drag să împărtășim împreună bucuria începutului și să construim împreună viitorul nostru academic!”, spune rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Sorin Mihai Radu, cel care va fi, de altfel, gazda acestui eveniment.

Potrivit rectorului Universității din Petroșani, anul acesta este unul cu atât mai important pentru întreaga comunitate academică din Valea Jiului cu cât el marchează momentul aniversar de 75 de ani de la înființarea instituției de învățământ superior de la Petroșani. Acest moment va fi însă sărbătorit, într-o ceremonie de gală, programată pentru data de 13 octombrie 2023, cu începere de la ora 10:00, în Aula Magna – Universitatea din Petroșani, unde vor fi prezente o serie de personalități ale vieții publice și academice din România. În cinstea acestui eveniment, ceremonia aniversară va fi urmată de ședința Consiliului Național al Rectorilor, eveniment organizat pentru a doua oară la Universitatea din Petroșani.

Cu emoția firească a acestor evenimente speciale, noul an universitar 2023-2024 debutează luni, 2 octombrie 2023 la Universitatea din Petroșani sub cele mai bune auspicii. Succes !