Cei mai buni elevi sportivi din Vulcan, premiați de Asociația ”Tinerii – Viitorul nostru”

Home Educație Cei mai buni elevi sportivi din Vulcan, premiați de Asociația ”Tinerii – Viitorul nostru”
Cei mai buni elevi sportivi din Vulcan, premiați de Asociația ”Tinerii – Viitorul nostru”

Nu mai puțin de 60 de tineri din municipiul Vulcan, sportivi cu rezultate deosebite în anul școlar 2022-2023, la diverse competiții zonale, regionale și naționale au fost premiați luni, 2 octombrie 2023, într-o festivitate organizată de Asociația ”Tinerii – Viitorul nostru”, găzduită la Sala de sport a Școlii gimnaziale nr. 4 Vulcan. Evenimentul marchează, în acest fel, și finalul ediției din acest an a Săptămânii Europene a Sportului, desfășurată în perioada 23-30 septembrie 2023.

Președintele Asociației ”Tinerii – Viitorul nostru”, Zoltan Miklos a premiat un număr de 60 de elevi de la școlile gimnaziale de pe raza municipiului Vulcan, care în anul școlar 2022 – 2023 au obținut rezultate notabile la fazele județene și zonale ale unor competiții în următoarele sporturi pe echipe: fotbal, baschet, minihandbal, volei, atât la categoria băieți cât și la fete. La festivitate au luat parte, de asemenea, profesorii de educație fizică Tunde Kakucs, Dumitru Amacsinoaie, Elvis Stan, directorul Școlii gimnaziale nr. 4, prof. Simona Constantin și directorul adjunct, prof. Carmen Udrea, precum și vicepreședintele Asociației ”Tinerii – Viitorul nostru”, prof. Anca Dreghici.

Premiile au costat în diplome și sume de bani, toate premiile fiind oferite din fondurile asociației. Președintele Asociației ”Tinerii – Viitorul nostru” apreciază că recompensarea tinerilor din municipiul Vulcan cu rezultate bune și foarte bune în diverse domenii de activitate extrașcolară este o misiune asumată cu plăcere de această organizație. ”Dacă în luna mai, cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului, asociația noastră a premiat tinerii cu rezultate deosebite la sporturile individuale, precum și pe cei cu rezultate deosebite în domeniul artistic, iată că acum a venit rândul sportivilor care practică un sport de echipă și care au obținut rezultate remarcabile la competițiile zonale din acest an, să fie recompensați pentru efortul și dăruirea lor. Ne bucurăm că un număr de 60 de tineri din municipiul Vulcan au primit diplome și premii din partea ascoiației, dar mai ales recunoștința noastră și a îndrumătorilor lor, profesori și antrenori. Desigur, felicitări și mulțumiri din partea noastră și a întregii comunități merită și profesorii coordonatori ai acestor echipe sportive, pentru efortul și dăruirea cu care se ocupă de acești tineri valoroși ai Vulcanului”, a declarat Zoltan Mikloș, președintele Asociației ”Tinerii – Viitorul nostru”.

Tuturor, felicitări!