AUR deschide lansarea candidaților pentru alegerile locale, la Vulcan, cu Florin Govor

Home Politică AUR deschide lansarea candidaților pentru alegerile locale, la Vulcan, cu Florin Govor
AUR deschide lansarea candidaților pentru alegerile locale, la Vulcan, cu Florin Govor

Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) dă startul anunțurilor privind candidații pentru funcțiile de primar, cu care va intra în alegherile locale din toamna anului viitor.

În județul Hunedoara, primul candidat anunțat oficial de AUR este Florin Govor, liderul Organizației municipale a acestei formațiuni politice din municipiul Vulcan. Lansarea candidaturii lui Florin Govor pentru funcția de primar al municipiului Vulcan va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, la sediul AUR din Vulcan de pe B-dul Mihai Viteazu (lângă sediul CAR Parîngul IFN Vulcan).

”După patru ani de activitate în Consiliul local de la Vulcan, ca independent, perioadă în care am fost declarat cel mai activ consilier local, consider că e timpul să fac un pas înainte și să arăt că Vulcanul poate să aibă si cel mai activ primar”, a declarat Florin Govor, președintele AUR Vulcan.

Florin Govor a fost consilier local independente în Consiliul local al municipiului Vulcan, în perioada  2016-2020. A mai candidat pentru funcția de primar al municipiului Vulcan, în 2016, ca independent, iar în alegerile locale din septembrie 2020 din partea unei formațiuni politice. Florin Govor este antreprenor, deține mai multe afaceri derulate în municipiul Vulcan, în domeniul sportiv, turistic și al sănătății. Este căsătorit și are un copil.