Petrileanul Uță Alexandru Vasile – Acsell reprezintă România la concursul de bodybuilding din Texas (USA)

Home Stiri la zi Petrileanul Uță Alexandru Vasile – Acsell reprezintă România la concursul de bodybuilding din Texas (USA)
Petrileanul Uță Alexandru Vasile – Acsell reprezintă România la concursul de bodybuilding din Texas (USA)

Inspirat de figuri de referință ale culturismului mondial, cum sunt Arnold Schwarzenegger sau Ronnie Coleman, petrileanul Alexandru Vasile Uță și-a făcut din fitness și culturism nu doar o pasiune, ci și un drum spre performanța la nivel mondial.

Stabilit în prezent în Anglia, la Northampton, petrileanul Alexandru Vasile Uță a devenit, prin muncă asiduă, o adevărată legendă a bodybuildingului, unn sport care necesită multă muncă, multă voință și multe sacrificii. Antrenamentele sale intense și dieta riguroasă au devenit o rutină cotidiană, iar  Alexandru Vasile Uță a devenit un model de disciplină și perseverență pentru tinerii pasionați de culturism din România și din întreaga lume.

Cunoscut în lumea acestui sport sub numele de Acsell, Alexandru Vasile Uță este deținător al mai multor titluri internaționale, dintre care unul de campion european și două de campion mondial la bodybuilding. Cu această impresionantă ”carte de vizită”, Alexandru Vasile Uță va reprezenta România în cadrul unuia dintre cele mai mari și mai valoroase competiții de acest fel din lume, eveniment care urmează să se desfășoare în statul Texas din Statele Unite ale Americii, pe data de 11 noiembrie 2023. În timp ce se pregătește să cucerească America, Acsell țintește să obțină și un alt titlu mare pentru țara sa și să-și împărtășească povestea de succes cu întreaga lume.

În Petrila, orașul său natal, toți cei care-l cunosc sunt mândri de realizările sale și îl susțin cu entuziasm în călătoria sa spre America, locul care devine la mijloc de noiembrie Capitala Culturismului mondial. Familia, prietenii și anturajul său îl încurajează să continue să urmeze visul său și să ajungă pe culmile succesului în lumea culturismului. Iar noi se alăturăm acestora, dorindu-i succes pe mai departe.