Senatorul Lucica Muntean continuă proiectul ”Senat junior” și în noua sesiune parlamentară

Noua sesiune parlamantară, care a început în această toamnă, consemnează printre altele și continuarea ineditului proiect ”Senat junior” dezvoltat de senatoarele liberale Lucica Muntean, Monica Anisie și Irina Kovacs, membre ale Grupului de prietenie copii-senatori din Parlamentul României.

”Proiectul nostru con tinuă și noua sesiune parlamentară și propune copiilor activități interactive, concursuri, întâlniri și multe surprize gândite special pentru aceștia. Pentru fiecare senator care a participat la întâlnirile cu elevii, în cadrul proiectului dezvoltat de Senatul României special pentru copii, important a fost feedback-ul acestora și entuziasmul pentru interacțiunea directă cu parlamentarii, oamenii care fac legi. Vom continua să dialogăm cu cei mai mici cetățeni, viitori adulți informați despre drepturile și obligațiile lor!” a declarat senatorul PNL Lucica Muntean.

Aceasta a mai precizat că proiectul Senat Junior crește odată cu fiecare dezbatere, întâlnire, activitate împreună cu copiii sau în beneficiul lor, cu organizațiile de profil din țară.