Senatorul Lucica Muntean continuă proiectul ”Senat junior” și în noua sesiune parlamentară

Home Politică Senatorul Lucica Muntean continuă proiectul ”Senat junior” și în noua sesiune parlamentară
Senatorul Lucica Muntean continuă proiectul ”Senat junior” și în noua sesiune parlamentară

Noua sesiune parlamantară, care a început în această toamnă, consemnează printre altele și continuarea ineditului proiect ”Senat junior” dezvoltat de senatoarele liberale Lucica Muntean, Monica Anisie și Irina Kovacs, membre ale Grupului de prietenie copii-senatori din Parlamentul României.

”Proiectul nostru con tinuă și noua sesiune parlamentară și propune copiilor activități interactive, concursuri, întâlniri și multe surprize gândite special pentru aceștia. Pentru fiecare senator care a participat la întâlnirile cu elevii, în cadrul proiectului dezvoltat de Senatul României special pentru copii, important a fost feedback-ul acestora și entuziasmul pentru interacțiunea directă cu parlamentarii, oamenii care fac legi. Vom continua să dialogăm cu cei mai mici cetățeni, viitori adulți informați despre drepturile și obligațiile lor!” a declarat senatorul PNL Lucica Muntean.

Aceasta a mai precizat că proiectul Senat Junior crește odată cu fiecare dezbatere, întâlnire, activitate împreună cu copiii sau în beneficiul lor, cu organizațiile de profil din țară.