Nicolae Dunca va candida pentru un nou mandat de primar al orașului Aninoasa

Home Politică Nicolae Dunca va candida pentru un nou mandat de primar al orașului Aninoasa
Nicolae Dunca va candida pentru un nou mandat de primar al orașului Aninoasa

Organizația PSD Aninoasa l-a nominalizat vineri, 10 noiembrie 2023, pe Nicolae Dunca drept candidat pentru un nou mandat de primar al orașului Aninoasa.

La Conferința organizației locale a PSD Petroșani au fost prezenți și ceilalți doi candidați de primar din localitățile Văii Jiului, pentru care PSD a validat deja deciziile de candidatură, respectiv Lucian Resmeriță (primarul municipiului Lupeni) și Cristian Merișanu (primarul municipiului Vulcan.

De asemenea, la acest eveniment politic a fost prezent și senatorul Cristian Resmeriță, președintele executiv al Organizației județene PSD Hunedoara. ”Domnul primar Nicolae Dunca a fost validat în cadrul organizației locale de la Aninoasa, pe care de altfel o și conduce, în calitatea de candidat al Partidului Social Democrat în alegerile locale din 2024, pentru funcția de primar al orașului Aninoasa. Este o decizie firească a colegilor noștri de partid de la Aninoasa și pot spune, fără teama de a greși, că prin Nicolae Dunca, PSD păstrează funcția de primar și la Aninoasa pentru un  nou mandat de 4 ani. Îi doresc mult succes domnului Nicolae Dunca!”, a declarat Cristian Resmeriță, coordonator al organizațiilor PSD din Valea Jiului.

După cum se știe, de numele primarului Nicolae Dunca se leagă redresarea acestei localități care, la momentul preluării funcției de primar, în 2016, se afla în stare de faliment. Aninoasa este astăzi un oraș mic, dar cu o stabilitate din punct de vedere economic și social cu proiecte aflate în derulate și cu planuri ambițioase de dezvoltare. În egală măsură, aninosenii își pun speranțe că primarul Nicolae Dunca și echipa PSD vor rezolva și problemele sociale cu care însă se confruntă o parte din locuitorii acestei comunități.

Nicolae Dunca a fost singurul candidat propus de PSD Aninoasa pentru candidatura la funcția de primar al acestei localități în alegerile din 2024.