Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Hunedoara

Home Politică Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Hunedoara
Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Hunedoara

Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se va afla în data de 23 noiembrie în județul Hunedoara. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în Hunedoara și Deva.

În Hunedoara Caravana „Patrioți în Europa” se va afla în str. Avram Iancu, nr. 9a, în parcarea Kaufland, ora 10:00, iar în Deva aceasta va poposi în parcarea Shopping City, ora 14:00, iar de la ora 16:30 caravana se va afla în fața Centrului Cultural “Drăgan Muntean” Deva.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri, aceasta fiind o premieră pentru scena politică din România. ”Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European”, se arată într-un comunicat al formațiunii politice.