Petrileanul Attila Kis, pe podium la competiția de tenis de masă Sports Events

Home Stiri la zi Petrileanul Attila Kis, pe podium la competiția de tenis de masă Sports Events
Petrileanul Attila Kis, pe podium la competiția de tenis de masă Sports Events

Petrileanul Attila Kis, fiu al remarcabilului om de sport Dionisie Kis, o figură notabilă în lumea tenisului de masă, având o reputație consolidată în calitate de antrenor la Clubul Inter Petrila, calcă cu succes pe urmele tatălui său, în lumea sportului, fapt confirmat recent și la redutabilul concurs de tenis de masă ”Sports Events”, unde acesta s-a clasat pe locul al III-lea.

Competiția OPEN Tenis de Masă ”Sports Events”, desfășurată în a patra ediție a toamnei 2023, a oferit o platformă ideală pentru ca Attila să-și pună în valoare talentul și să demonstreze că angajamentul și dedicarea sa în fața mingii de tenis de masă îl plasează în elita sportului. Sportivul petrilean a evoluat în cadrul acestei competiții ca reprezentant al clubului sportiv Accenture Romania.

Legătura strânsă dintre tată și fiu în domeniul tenisului de masă devine evidentă prin succesul lui Attila în competițiile actuale. Moștenind nu doar abilitățile tehnice și strategice de la mentorul său de familie, ci și pasiunea pentru acest sport, Kis Attila a dovedit că este demnul continuator al tradiției sportive impuse de tatăl său. Astfel, locul III obținut la acest eveniment reprezintă nu doar o recompensă personală, ci și o confirmare a valorii aduse de familia Kis în lumea tenisului de masă din România.

Cu siguranță, Kis Attila va continua să fie o prezență deosebită în competițiile viitoare, construind și consolidând astfel o moștenire familială în acest domeniu sportiv dinamic și plin de pasiune.

Vezi știrea originală în linkul următor: https://www.prodiaspora.de/V6/index.php/stiri/kis-atilla-din-petrosani-locul-iii-la-competitia-open-tenis-de-masa-sports-events-editia-a-4-a-toamna-2023/