Pompierul brădean Nicolae Dobra-Iovan onorat de colegi la momentul pensionării

Home Stiri la zi Pompierul brădean Nicolae Dobra-Iovan onorat de colegi la momentul pensionării
Pompierul brădean Nicolae Dobra-Iovan onorat de colegi la momentul pensionării

Joi, 23 noiembrie 2023 a fost o zi cu adevărat emoționantă pentru plt.adj.șef Dobra-Iovan Nicolae din cadrul Secției de Pompieri Brad. Asta deoarece, după 27 de ani de activitate în slujba comunității, timp în care a participat alături de colegi la mii de intervenții și misiuni, pompierul brădean a trecut în rezervă, cu drept la pensie.

Apreciat pentru disciplină, colegialitate, modul de pregătire și conducere a acțiunilor de intervenție, dar și pentru cea mai importantă calitate, aceea de a fi „Un om cu suflet mare”, plt. adj. șef (r) Dobra-Iovan Nicolae a fost și va rămâne un model demn de urmat pentru tinerii pompierii militari hunedoreni.

În fiecare zi, aflat la datorie pentru comunitate, a fost un exemplu de curaj, devotament și sacrificiu, îndeplinindu-și misiunea de a proteja și salva cetățenii și bunurile acestora.

Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Hunedoara i-a transmis, cu acest prilej, felicitări și mulțumiri pentru activitatea desfășurată în cadrul Secției de Pompieri Brad, urându-i în același timp sănătate și pensie lungă, urări cărora le subscriem și noi.