Partidul Republican își face simțită prezența pe scena politică hunedoreană

Home Politică Partidul Republican își face simțită prezența pe scena politică hunedoreană
Partidul Republican își face simțită prezența pe scena politică hunedoreană

În preajma Zilei Naționale a României, la Deva a fost inaugurat sediul Filalei județene Hunedoara a Partidului Republican. Evenimentul s-a bucurat de atenție din partea simpatizanților acestei mici, dar deosebit de active formațiuni politice, precum și de prezența liderilor naționali ai partidului, Marian Cucșa – președinte, Ionel Petre – secretar general și Ionel Ciupe – prim-vicepreședinte.

În județul Hunedoara, Partidul Republican este condus de Claudiu Lupaș, manager cu o vastă experiență acumulată în cadrul unor importante companii naționale și internaționale, cât și în activitatea sa de antreprenor. Claudiu Lupaș, președintele Partidului Republican – Filiala județului Hunedoara consideră că această formațiune politică, care face parte din Alianța AUR, va avea un rol decisiv în alegerile anului 2024, în misiunea sa de a materializa dorința poporului român: schimbarea profundă, în plan politic, a României. ”Dorința poporului pentru o schimbare profundă care trebuie să aibă loc de la nivelul instituției șefului statului spre celelalte instituții, va schimba în 2024 destinul acestei țări. Echipa republicanilor hunedoreni, este o echipă formată din patrioți, oameni de bună-credință, profesioniști, dornici să muncească pentru un viitor mai bun în țara noastră. Credem într-o Românie fără duble standarde, credem în educație și servicii medicale de top, cu profesori și personal medical bine pregătit și bine plătit. Credem în ordine și siguranță pentru fiecare român”, a declarat Claudiu Lupaș.

Acesta apreciază că experiența, cunoștințele, energia dar mai ales patriotismul oamenilor care au venit la momentul deschiderii noului sediul al Partidului Republican de la Deva, reprezintă siguranța că România poate deveni așa cum românii și-o doresc. ”Datoria noastră este să fim o echipă și să luptăm cu toate forțele, pentru că forța lupului este în haită! Doar așa vom rezista tuturor atacurilor, tuturor jocurilor meschine pe care le fac alții și a încercărilor de a ne destabiliza! Cred în puterea noastră, de a da românilor un viitor mai bun. Iar viitorul nu e departe, e clipa care urmează și e ziua de mâine a fiecăruia. Vă chem alături de noi în lupta pentru binele nostru și al țării”, a mai spus Claudius Lupaș, președintele Partidului Republican din județul Hunedoara.

Tot cu acest prilej, la Deva a avut loc Biroului Politic Național al Partidului Republican, în care au fost luate primele decizii importante pentru pregătirea anului electoral 2024.