Cristian Cațan, la evenimentul „4 ANI DE AUR”: „La alegerile locale ne interesează câștigarea Primăriei Petroșani!”

Home Politică Cristian Cațan, la evenimentul „4 ANI DE AUR”: „La alegerile locale ne interesează câștigarea Primăriei Petroșani!”
Cristian Cațan, la evenimentul „4 ANI DE AUR”: „La alegerile locale ne interesează câștigarea Primăriei Petroșani!”

Zilele trecute a avut loc evenimentul „4 ani de AUR”, moment aniversar marcat de liderii județeni AUR și cei ai organizațiilor locale AUR din județul Hunedoara!

Cu ocazia acestui eveniment, comitetul de conducere județean AUR Hunedoara s-a întrunit într-o ședință extraordinară, ocazie pentru a concluziona activitatea filialei județene pe anul 2023, fiind trecute în revistă atât realizările, cât și lucrurile care trebuie îmbunătățite. Ședința a fost urmată de un eveniment festiv în cadrul căruia s-au premiat cei mai vechi și mai activi membri ai filialei județene AUR Hunedoara.

„AUR reprezintă o familie, o stare de spirit. […] Anul viitor o să fim primul partid în România, vom avea primul guvern care va apărea cu adevărat interesele românilor. Copiii noștri trebuie să trăiască în liniște și în libertate!”,  a declarat Tiberiu Claudiu Barstan, președintele filialei județene AUR Hunedoara.

Într-un discurs ținut de Cristian Cațan, liderul AUR Petroșani a ținut să le mulțumească membrilor AUR pentru implicare și a creionat cele mai importante momente ale partidului, în Valea Jiului: „Implicarea face diferența! Sunt mândru că am reușit să organizăm, la Petroșani, în Valea Jiului, Academia Politică AUR. Ne așteaptă un an de foc, cu patru rânduri de alegeri, iar în ceea ce privește organizația pe care o conduc, pe noi ne interesează, la alegerile locale, câștigarea Primăriei Petroșani!”.

În cadrul aceluiași eveniment a avut loc o strângere de donații pentru a se putea asigura continuarea proiectului „Caravana Medicală AUR”, spital mobil ce va poposi în diferite zone din județul Hunedoara, în ianuarie 2024.