Prima competiție de robotică a anului 2024 are loc la Liceul ”Mihai Viteazu” din Vulcan

Home Educație Prima competiție de robotică a anului 2024 are loc la Liceul ”Mihai Viteazu” din Vulcan
Prima competiție de robotică a anului 2024 are loc la Liceul ”Mihai Viteazu” din Vulcan

Tinerii pasionați de robotică din România își dau întâlnire la prima competiție națională de robotică din anul 2024, care va avea loc sâmbătă, 6 ianuarie 2023, începând cu ora 9,30 la sala de sport de la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazu” din municipiul Vulcan.

Evenimentul care se desfășoară sub genericul ”Robotics Valley League Meet” se anunță a fi cea mai tare competiție de robotică de la începutul lui 2024, organizată de echipele de robotică ale liceelor și colegiilor din Valea Jiului în parteneriat cu organizația ”Nație prin Educație”.

În opinia organizatorilor, acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru toți pasionații de robotică de a-și demonstra abilitățile tehnice și creativitatea.

În cadrul evenimentului vor avea loc și demonstrații cu roboți susținute de echipele organizatoare, respectiv: AlphaBit de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Petroșani, Wafy de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” din Petrila și Lazarus Ascending de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din Vulcan.

”Robotics Valley League Meet” este un proiect susținut de BRD.

Participarea publicului la acest eveniment este gratuită.