Cristian Cațan atrage din ce în ce mai mulți profesioniști în AUR la Petroșani

Cristian Cațan atrage din ce în ce mai mulți profesioniști în AUR la Petroșani

Cristian Cațan își întărește echipa pe care o conduce la Petroșani. Recent, liderul AUR Petroșani, în același timp vicepreședinte al filialei județene AUR Hunedoara, a anunțat intrarea în partidul AUR a doamnei Gabriela Iosip, actualul director al Departamentului Direcție Juridică al Complexului Energetic Valea Jiului.

„Absolventă a Universității Petroșani (inginerie) și a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu (drept), doamna Gabriela Iosip a activat ca inginer timp de 15 ani, în cadrul Regiei Autonome a Huilei, ulterior Compania Națională a Huilei. De 17 ani activează în cadrul departamentului juridic al Complexului Energetic Valea Jiului (fost CEH) ”, a postat Cristian Cațan, președintele AUR Petroșani, pe pagina sa de Facebook.

Cristian Cațan nu este la primul anunț de acest fel, cel mai probabil viitorul candidat al formațiunii politice AUR la Primăria Petroșani reușind să aducă în ultima perioadă profesioniști în diferite domenii, precum Radu Polifornie (sport) sau Florin Niculescu (administrație publică).