La Petroșani, doamnele de la AUR și-au constituit organizația de femei

La Petroșani, doamnele de la AUR și-au constituit organizația de femei

Eveniment important zilele acestea în spectrul politic din Valea Jiului Doamnele din organizația locală AUR Petroșani, condusă de Cristian Cațan, s-au unit și au constituit oficial organizația specială de femei la nivel local.

Aproximativ 30 de doamne au fost prezente la sediul AUR Petroșani, situat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 123, pentru a-și alege biroul de conducere al „femeilor”. Cu unanimitate de voturi, doamnele prezente și-au ales lidera, în persoana doamnei Gabriela Iosip.

Ședința de constituire a organizației de femei AUR Petroșani, 25.01.2024

„Acum este vorba despre noi, despre doamnele care doresc să facă politică, despre echilibru, responsabilitate, asumare. Femeile sunt înțelepte, hotărâte, iar capacitatea lor de muncă și susținere poate conduce Alianța pentru Unirea Românilor către un succes fulminant în anul 2024. Trebuie să fim în politică, trebuie să ne aducem aportul și spijinul în societate, pentru că femeia poate asigura un climat politic stabil și o lume demnă în care copiii noștri să se dezvolte sănătos. Suntem echilibrul și forța bărbaților, aducem unitate, liniște, eleganță și putem lupta împreună pentru a schimba viitorul acestei țări. Dorim să fim o echipă de AUR, iar împreună cu bărbații să reușim să împiedicăm continuarea acestei politici dezastroase care tinde să distrugă identitatea națională, neamul românesc și care a adus supraviețuirea oamenilor la limita de subzistență. Invităm cu inima toate doamnele, domnișoarele și simpatizantele să vină alături de noi, alături de AUR, alături de schimbare!”, a declarat Gabriela Iosip, noua președintă desemnată să conducă organizația de femei AUR Petroșani.

Cristian Cațan, președintele AUR Petroșani, alături de Gabriela Iosip, președintele organizației de femei AUR Petroșani

La ședința de consituire a organizației de femei AUR Petroșani a fost prezentă și o delegație a conducerii județene, condusă de Claudiu-Tiberiu Barstan.

Liderul AUR Petroșani, Cristian Cațan, este încântat de mobilizarea femeilor din organizația pe care o conduce: „Astăzi este o zi specială pentru noi, dar mai ales pentru mine, ca președinte al organizației locale, pentru că reprezentantele sexului frumos din AUR Petroșani s-au mobilizat, s-au organizat și s-au hotărât să creeze această organizație de femei, drept pentru care le mulțumesc, le felicit și le aplaud! Doamnele noastre s-au săturat să-și plângă copiii și nepoții plecați de ani sau chiar de zeci de ani din Valea Jiului, pentru o viață mai buna! Doamnele nu mai pot accepta ideea că la Petroșani, în Valea Jiului, în județul Hunedoara, în România, nu se mai poate face nimic! La fel ca toți ceilalți alăturați proiectului AUR, și doamnele noastre s-au săturat de minciuni, de haos, de promisiuni deșarte!”. 

AUR Petroșani este a treia organizație specială de femei constituită județul Hunedoara. În urmă cu câteva luni, filiala județeană și-a lansat organizația de femei AUR Hunedoara printr-un eveniment fastuos cu sute de membre AUR, la care a participat și Ioana Ramona Bruynseels, lidera doamnelor din AUR la nivel național.