Liberalii hunedoreni au validat candidaturile pentru alegerile locale de la 9 iunie

Liberalii hunedoreni au validat candidaturile pentru alegerile locale de la 9 iunie

Candidații PNL Hunedoara, care vor intra în competiția electorală din această vară, în localitățile hunedorene, dar și la Consiliul județean Hunedoara au fost validați în ședința Comitetului Director Județean al PNL care a avut loc miercuri, 28 februarie 2024 la Deva.

În alegerile locale, PNL Hunedoara a decis să meargă pe liste separate, cu candidați proprii atât la Consiliul Județean Hunedoara, cât și la primăriile și consiliile locale din toate unitățile administrativ teritoriale. Președintele Organizației PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu spune că, Partidul Național Liberal Hunedoara rămâne un partid unit, puternic, reprezentând o forță pe scena politică hunedoreană. ”Am demonstrat, prin întregul nostru parcurs, că suntem singura alternativă serioasă și profesionistă din spectrul politic și am deplină încredere în toți candidații noștri pe care i-am validat astăzi în ședința Comitetului Director Județean al PNL Hunedoara”, a declarat liderul liberal Vetuța Stănescu.

Reprezentanții Partidului Național Liberal Filiala Hunedoara au validat, cu unanimitate de voturi, candidatura la președinția Consiliului Județean Hunedoara a lui Marian Călin Petru – prefectul județului Hunedoara, a primarului municipiului Deva – Florin Nicolae Oancea, precum și a tuturor candidaților la funcțiile de primar din cele 69 de unități administrativ – teritoriale din județul Hunedoara.

”Candidatul nostru la președinția Consiliului Județean, cu șanse depline de a aduce schimbarea pe care și-o doresc hunedorenii, este Marian Călin Petru, prefectul județului Hunedoara. De asemenea, la Primăria Deva știm că am ales varianta câștigătoare când l-am reconfirmat pentru un nou mandat pe primarul în exercițiu Florin Nicolae Oancea. Nu am emoții pentru primarii noștri, am convingerea că vor câștiga alegerile din nou și asta datorită muncii lor, a proiectelor îndeplinite și a viziunii pentru dezvoltarea localităților pe care le administrează. Am deplină încredere în toți candidații care vor intra în cursa pentru alegerile locale și, chiar dacă se anunță o campanie dură, Partidul Național Liberal va demonstra în continuare că politica se poate face bazându-ne nu pe atacuri, ci pe proiecte, pe idei, pe soluții” – a mai spus deputatul Vetuța Stănescu, președinte PNL Hunedoara.

Un mesaj de încredere și unitate a transmis și Marian Călin Petru, prefectul județului Hunedoara și candidatul PNL Hunedoara la președinția Consiliului Județean Hunedoara.

”Din Deva și până în Valea Jiului, Țara Zarandului, Țara Hațegului, zona Orăștiei, Ținutul Pădurenilor și Valea Mureșului avem cei mai puternici lideri liberali care să reprezinte interesele comunităților locale și care să readucă cinstea în inimile hunedorenilor!” a spus, Marian Călin Petru, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Unitate, încredere și forță politică. Acestea sunt cuvintele care au definit ședința Comitetului Director Județean al PNL Hunedoara, desfășurată în această seară în prezența conducerii PNL Hunedoara, la care a participat și deputatul Florin Roman – vicepreședintele Partidului Național Liberal la nivel național.