USR, PMP și FD Hunedoara își unesc forțele și în județul Hunedoara

USR, PMP și FD Hunedoara își unesc forțele și în județul Hunedoara

Filialele județene ale Uniunii Salvați România (USR), Partidului Mișcarea Populară (PMP) și Partidului Forța Dreptei (FD) și-au intensificat eforturile de colaborare la nivelul județului Hunedoara, în perspectiva alegerilor locale din vara acestui an, dar și a celorlalte scrutinuri electorale ale anului 2024.

Potrivit unui comunicat de presă primit la redacție, reprezentanții celor trei formațiuni politice au convenit să formeze o comisie de lucru dedicată stabilirii unei strategii comune, menite să asigure o abordare coerentă și eficientă în acțiunile politice desfășurate la nivelul județului. Scopul principal al acestei colaborări este de a consolida forțele de dreapta și de a prezenta un front unit împotriva dominanței PSD și PNL. Prin stabilirea și susținerea acestei strategii comune, USR, PMP și FD își propun să maximizeze impactul acțiunilor pe care le vor desfășura împreună și să sporească relevanța mesajelor transmise electoratului.

”Este evident pentru noi toți că unitatea este esențială în fața pericolului reprezentat de alierea PSD și PNL, două partide care vizează dominarea „în liniște și stabilitate” a guvernării României, deși vedem cu toții care sunt consecințele guvernării lor. Prin urmare, USR, PMP și FD sunt hotărâte să-și concentreze resursele și energiile pentru a contracara acest pericol în județul Hunedoara Această colaborare nu se rezumă doar la cooperare la nivel de strategie, ci implică și eforturi comune în ceea ce privește mobilizarea și implicarea cetățenilor în procesul electoral. Împreună, partidele USR, PMP și FD sunt hotărâte să ofere o alternativă viabilă și să lupte pentru o guvernare mai echitabilă și mai responsabilă la nivel județean”, se arată în comunicatul Dreptei Unite.