Liberalii hunedoreni și-au lansat oficial candidații pentru alegerile locale

Liberalii hunedoreni și-au lansat oficial candidații pentru alegerile locale

Încredere, emoție și determinare! Sunt cuvintele cheie care au însoțit evenimentul de lansare a candidatului PNL Hunedoara la Președinția Consiliului Județean Hunedoara – Călin Petru Marian (în prezent prefect al județului), eveniment dublat de prezentarea candidaților la funcțiile de primari din municipiile, orașele și comunele hunedorene.

Evenimentul a avut loc la Sala Sporturilor din Deva în fața a numeroși membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal. La acest eveniment, în calitate de invitați, au luat parte Gheorghe Falcă – vicepreședinte al Partidului Național Liberal, europarlamentar; Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba și al PNL Alba, precum și deputatul Florin Roman, vicepreședinte PNL.

Mesajul general transmis de invitați, dar și de către candidații liberali din județul nostru, a fost unul de încredere, de forță și determinare, PNL Hunedoara dorindu-și astfel să dovedească faptul că, în ciuda demisiilor din ultima perioadă a unor primari, consilieri și chiar lideri de organizații locale, rămâne un partid unit, un partid cu un potențial major de a schimba în bine destinul județului Hunedoara, de a aduce dezvoltarea absolut necesară, dar și de a-i aduce înapoi acasă pe tineri!

”Cred cu tărie că alegătorii vor vota mai degrabă cu cel ce arată că e om, nu pentru că reprezintă vreun partid sau altul. Iar noi venim în fața oamenilor cu candidați bine pregătiți, cu bun simț, onești, cu omenie, cum spunem noi. Călin Petru Marian este înainte de toate un om bun, cu suflet mare, crescut la țară și educat în marile orașe europene. E genul de om care, atunci când ai o problemă, sare în ajutorul tău. E omul care știe să își respecte partenerii și cunoaște județul Hunedoara, cu bune și cu rele. A fost cel mai activ prefect, cel mai implicat și cel mai serios, pentru ca este un om de nădejde. El are vârsta, experiența și mai ales dorința de a pune județul nostru în fruntea Ardealului, acolo unde îi este locul. Alături de Florin Nicolae Oancea, blazonul PNL Hunedoara, dar și alături de toți primarii liberali, cei de acum și cei care își vor câștiga mandatele, Călin Marian are tot ce este necesar pentru a fi un bun președinte de Consiliu Județean. În această sală sunteți prezenți cei ce veți cere votul hunedorenilor, în 9 iunie, sub sigla PNL. Faceți așa încât oamenii să vă voteze pentru ceea ce sunteți voi și ce puteți face pentru comunitate. Faceți așa încât să nu îi dezamăgiți pe oameni, să nu se simtă trădați”, a spus în discursul său Președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu.

Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara și candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, și-a prezentat, în linii mari, viziunea sa pentru un județ dezvoltat, o viziune cuprinsă într-un program aplicat și bine argumentat. ”Vin astăzi, în fața dumneavoastră, pentru a vă relata crezul meu și al echipei liberale cu care îmi doresc să fac performanță în următorii 4 ani. Un crez pe care l-am construit ascultând vocea oamenilor din județul Hunedoara. Un crez pe care l-am construit strângându-le mâna tinerilor și vârstnicilor deopotrivă, atunci când mi-au cerut ajutorul și mi-au spus tot ce îi apasă. Un crez pe care l-am construit ascultând aspirațiile liderilor politici liberali din județul nostru, care de multe ori au fost constrânși să își întrerupă proiectele. Este momentul să ne oprim din a privi înapoi și să ne resetăm convingerile care preced acțiunile noastre, pentru a face pași, cu rigurozitate, spre viitor. ”Alege viitorul!” este un îndemn care ne cheamă pe noi toți, cei care locuim, muncim, iubim și trăim în județul Hunedoara, să acționăm pentru a ne reveni din starea profundă de veghe și pentru a transpune în existența noastră un plan vizionar și ambițios, dar ancorat în realitate. Planul nostru începe de acum și nu trebuie să cunoască altceva decât reușita. Eu cred în oameni și în potențialul județului Hunedoara. Cred în puterea noastră colectivă și în forța extraordinară care mocnește în interiorul nostru. A fi în slujba oamenilor este cea mai onorantă misiune. Viitorul pe care vă cer să îl alegeți se bazează pe o nouă viziune de dezvoltare a județului Hunedoara, o viziune care fructifică potențialul economic, social, turistic și cultural al județului nostru și care are menirea să îmbunătățească calitatea vieții fiecărui segment din societatea hunedoreană. Tot ceea ce vom construi se bazează pe nevoile comunităților locale și pe devotamentul față de oameni”, a subliniat Călin Petru Marian, candidatul PNL Hunedoara la Președinția CJ Hunedoara.

De asemenea, la evenimentul organizat de PNL Hunedoara au mai susținut discursuri Ioan Crainic, reprezentantul seniorilor liberali, Ovidiu Marian Boldor – Președintele TNL Filiala Hunedoara, Marina Huzoni – primărița comunei General Berthelot, și, nu în ultimul rând, Florin Oancea, primarul municipiului Deva.