Antrenorul Florin Maxim rămâne la Corvinul Hunedoara pentru următorii trei ani

Antrenorul Florin Maxim rămâne la Corvinul Hunedoara pentru următorii trei ani

Considerat drept unul dintre artizanii performanței fără precedent obținute de echipa de fotbal Corvinul Hunedoara, care a ajuns pentru prima oară în istorie, în finala Cupei României la fotbal, antrenorul principal al CS Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi astfel va rămâne pe banca tehnică a acestei echipe până în 2027.

Propunerea ca Florin Maxim să rămâne tehnician al „corbilor alb-albaştri” a venit chiar din partea primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu. „I-am propus prelungirea contractului şi mă bucur că a acceptat fără să stea pe gânduri. Este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai buni antrenori ai noului val, iar rezultatele sale vorbesc pentru el. Este un profesionist desăvârşit şi un caracter pe măsură! După cum am spus şi la finele primului său sezon la Hunedoara, continuitatea şi stabilitatea sunt principiile solide pe care ne bazăm în toate proiectele noastre, mai ales la Corvinul. Astfel că această propunere de prelungire a contractului său nu poate fi decât una logică. Florin Maxim şi staff-ul său ne-au răsplătit încrederea acordată şi cred că e normal ca acest lucru să fie reciproc. Cu atât mai mult cu cât, după cum am spus-o şi cu alte ocazii, proiectul nostru este unul pe termen lung. Drumul Corvinului, început în 2021, continuă şi sperăm ca, peste câteva zile să ne bucurăm, împreună, după finala Cupei României!”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Antrenorul Florin Maxim s-a declarat încântat de această provocare, apreciind că pentru activitatea sa, Corvinul este o echipă specială pentru activitatea sa de antrenor. „Îi mulţumesc domnului primar pentru sprijinul şi încrederea pe care mi le-a oferit încă din prima zi de când am venit la Hunedoara şi mă bucur că putem duce mai departe, împreună, acest proiect. După cum probabil se ştie, pentru mine Corvinul chiar înseamnă ceva aparte, având în vedere că aici am debutat ca jucător, la seniori, şi tot aici am reuşit, alături de colegii mei şi de jucătorii noştri să revenim în liga secundă şi să îi facem fericiţi pe fanii noştri, cei care au venit alături de noi, indiferent de condiţii, de loc sau de adversarul întâlnit. Îmi place să cred că am crescut şi creştem împreună, cu toţii, aici, la Corvinul, şi sper ca această prelungire a contractului să fie de bun augur”, a declarat antrenorul echipei noastre, Florin Maxim.