O nouă idee de creativitate urbană pusă în practică în cel mai frumos parc din Lupeni: umbreluțe colorate iluminate

O nouă idee de creativitate urbană pusă în practică în cel mai frumos parc din Lupeni: umbreluțe colorate iluminate

Devenit deja un punct de atracție pentru tot mai mulți cetățeni ai municipiului Lupeni, de toate vârstele, Parcul CAP din Lupeni și-a îmbogățit din aceste zile imaginea peisagistică, odată cu apariția câtorva sute de umbreluțe colorate, frumos montate deasupra squarului central al acestui parc.

Echipele de electricieni de la compania Diacom din localitate au lucrat intens în ultimele zile, pentru a finaliza acest proiect a cărui idee îi aparține în exclusivitate primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. Acesta invită acum cetățenii municipiului Lupeni să vină în Parcul CAP, în seara zilei de miercuri, 15 mai 2024, unde, în jurul orelor 21,00-21,30 vor fi aprinse luminile noii instalații ornamentale, unică de acest fel în România.

Cu toate că ideea montării umbreluțelor de vreme bună nu este una nouă la Lupeni, în anii trecuți acestea fiind un real punct de atracție pentru cetățeni dar și pentru turiști, primarul municipiului Lupeni spune că noutatea acestui aranjament peisagistic concretizată în aplicarea unor instalații de iluminat ornamental care să dea un plus de culoase și lumină acestor umbreluțe multicolore este o noutate absolută pentru țara noastră.

”Prezența umbreluțelor de vreme bună, cum le spunem noi, a fost apreciată de cetățeni care ne-au solicitat să realizăm o zonă de acest fel și în acest an. Cum însă am promis cetăenilor municipiului Lupeni că vom căutra să găsim soluții astfel încât, în fiecare an, să venim cu o noutate în amenajarea cupolei din parcul CAP, am gândit această soluție de a combina frumoasele umbreluțe colorate cu instalații de iluminat ornamental. Cred că această idee de creativitate urbană va fi apreciată de cetățeni și de cei care vizitează municipiul Lupeni. Ne bucurăm că prin astfel de idei reușim să dăm culoare orașului și să le oferim oamenilor un nou punct de atracție în municipiul Lupeni”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Umbrelele vor rămâne în zona celui mai frumos parc din municipiul Lupeni până la venirea iernii.