Primarul Vasile Jurca recomandă petrilenilor votul pentru Laurențiu Nistor-Președinte al Consiliului județean Hunedoara

Primarul Vasile Jurca recomandă petrilenilor votul pentru Laurențiu Nistor-Președinte al Consiliului județean Hunedoara

Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca recomandă cetățenilor din orașul Petrila ca, în alegerile locale de la 9 iunie 2024, să voteze pe lângă candidatura sa și a echipei de consilieri ai PSD Petrila pentru un nou mandat la conducerea localității, și candidatul PSD pentru un nou mandat în fruntea Consiliului județean Hunedoara: Laurențiu Nistor.

În opinia primarului Petrilei, există cel puțin trei motive bine întemeiate pentru care liderul social-democraților din județul Hunedoara, Laurențiu Nistor, merită și trebuie să rămână în continuare la cârma administrației județene. ”1. Laurențiu Nistor a promis că administrația județeană va cumpăra Mina Petrila și s-a ținut de cuvânt! 2. Laurențiu Nistor a promis sprijin pentru construirea podului peste Jiu de la intrarea în oraș și s-a ținut de cuvânt! 3. Laurențiu Nistor ne promite sprijin pentru reabilitarea drumului Taia-Aușelul și sunt sigur că se va ține de cuvânt!”, spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Acesta argumenează că pentru administrația locală din orașul Petrila, parteneriatul cu Consiliul județean Hunedoara condus de Laurențiu Nistor s-a dovedit a fi unul cu benefic și eficient pentru comunitatea petrileană, așa cum este convins că se va întâmpa și în următorii ani.

Primăria orașului Petrila își pune mari speranțe în colaborarea cu echipa condusă de Laurențiu Nistor în viitorul mandat al Consiliului județean Hunedoara, în special în ceea ce privește realizarea proiectului cu impact turistic major pe care-l va genera reabilitarea drumului Taia – Aușelul, iar faptul că deja acest drum a fost preluat în administrare de Consiliul județean Hunedoara constituie garanția faptului că pentru consilierii județeni ai PSD și pentru președintele Laurențiu Nistor, acest obiectiv este unul prioritar pentru mandatul care urmează.

”Pentru toate aceste motive bine întemeiate, la care desigur aș mai putea adăuga încă multe altele, vă rog, stimați petrileni, să-l susținem împreună pe domnul Laurențiu Nistor pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara și să susținem echipa consilierilor județeni ai PSD, acesta fiind singura garanție că obiectivele noastre comune vor fi și realizate. Vă mulțumesc pentru încredere!”, a mai prcizat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila și candidat al PSD pentru un nou mandat în această calitate.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group