Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: ONISIE ANTONIUS FLAVIUS

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: ONISIE ANTONIUS FLAVIUS

Sigur că, pentru un partid care se respectă și care privește cu încredere spre viitor – iar PSD Lupeni este un astfel de partid! – prezența pe lista de consilieri locali propusă alegătorilor în scrutinul electoral de la 9 iunie, a liderului organizației de tineret este un act de normalitate, dar mai ales un act de încredere în noua generație de oameni politici care se formează aici sub bagheta președintelui Cristian Resmeriță.

La 29 de ani, noul președinte al OT-PSD Lupeni, Antonius Flavius Onisie este deja de 5 ani membru al acestei formațiuni politice și, în tot acest timp, și-a făcut cu brio ucenicia, dar s-a dovedit a fi și un util mesager al cetățenilor municipiului Lupeni, de la care a cules mereu gânduri, propuneri, dorințe, așteptări, pe care le-a adus înaintea celor în măsură să ia decizii corecte și bune, drept răspuns concret la toate acestea. În același timp, arătându-le tinerilor din Lupeni că au un aliat în primarul Lucian Resmeriță și în echipa politică a acestuia, a contribuit la o mult mai corectă percepție a acestui partid în ochii tinerei generații, astfel că foarte mulți tineri din localitate s-au înscris în echipa social-democrată.

Absolvent al Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni, o pepinieră educațională cu multiple performanțe, Flavius Antonius Onisie s-a angajat la Mina Lupeni ca electrician, iar în paralel a urmat și cursurile Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică de la Universitatea din Petroșani. Completarea studiilor, dar și seriozitatea și profesionalismul său, l-au ajutat să urce treptele carierei profesionale, astăzi acesta îndeplinind calitatea de inginer coordonator mecano-energetic de la E.M. Lupeni.

Chiar dacă o funcție în administrație nu a fost niciodată un scop al său, își dorește să lucreze în echipa PSD condusă de primarul Lucian Resmeriță, în aparatul legislativ al Consiliului local. ”Este important, atunci când faci parte dintr-o echipă politică să te simți util. Este și mai important să poți avea misiunea politică dublată de votul de încredere al oamenilor, să acționezi în sprijinul programelor de dezvoltare locală, să ai inițiativă și să poți contribui la a face lucruri bune pentru oameni, să fii parte a deciziilor de interes pentru întreaga comunitate. Sunt onorat că președintele nostru, domnul senator Cristian Resmeriță mi-a făcut această propunere și sunt la fel de onorat de șansa de a putea lucra în administrație, alături de cel mai performant primar, domnul Lucian Resmeriță”, mărturisește Flavius Antonius Onisie, liderul tinerilor social-democrați din echipa PSD Lupeni.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group