Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: AURELIA BUCUR

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: AURELIA BUCUR

Faptul că numele unuia dintre cei mai apreciați dascăli din municipiul Lupeni, prof. Aurelia Bucur se regăsește pe lista propunerilor PSD pentru viitorul Consiliu local de la Lupeni este, fără dubii, un semn de respect al acestei familii politice față de dascăli și o garanție în plus că sistemul educațional reprezintă un pol central de interes pentru administrația Resmeriță.

Prof. Aurelia Bucur face parte din categoria acelor profesori cu o pregătire profesională demonstrată atât la catedră cât și din biroul managerial al uneia dintre cele mai vechi și mai valoroase unități de învățământ din Valea Jiului, Liceul Tehnologic Lupeni. Repartizată imediat după terminarea facultății, în 1985, la catedra de fizică a acestui liceu, a predat pentru zeci de generații de elevi, iar din anul 2012 a obținut prin concurs calitatea de director al acestui Liceu. Poate fi considerat doar o pură întâmplare faptul că printre numeroșii săi elevi cărora le-a insuflat pasiunea pentru Fizică se numără și actualul primar Lucian Resmeriță (el însuși profesor de fizică la bază), dar în mod cert nu este deloc o întâmplare prezența sa pe lista de consilieri locali ai PSD Lupeni. ”Într-un oraș ca al nostru cea mai bună politică este să faci ceea ce trebuie pentru cetățeni, pentru comunitate. Iar eu asta am văzut că a făcut fostul meu elev Lucian Resmeriță. În toți acești ani, ca director de liceu, am avut parte de sprijinul domniei sale, dar și de cel al senatorului Cristian Resmeriță, pentru toate proiectele de interes educațional, iar din acest motiv am răspuns invitației de a face parte din echipa consilierilor locali ai PSD Lupeni, fiind
onorată de această propunere”, 
spune prof. Aurelia Bucur.

În ultimii ani, Liceul Tehnologic Lupeni trece prin transformări profunde, mai multe proiecte accesate de administrația publică locală pe diverse programe europene, a condus la realizarea unor investiții fără precedent în modernizarea și dotarea unității de învățământ, a atelierelor școlare, a terenului de sport și a întregului campus școlar.

Ca manager al Liceului, prof. Aurelia Bucur este convinsă că prin prezența sa în Consiliul local va putea susține în continuare proiectele acestui liceu, dar și ale întregului sistem de învățământ din Lupeni, iar în același timp are în vedere și câteva inițiative edilitare pe care  dorește să le aducă în atenția administrației locale. ”Am încredere că se vor face în continuare multe lucruri bune în orașul nostru, cu Lucian Resmeriță – primar și de aceea sunt alături de această echipă care a dovedit implicare totală. În primul rând în modernizarea școlii noastre, a sistemului de învățământ din Lupeni și, în general, în tot ceea ce ține de evoluția standardelor de urbanizare a municipiului”, a mai spus prof. Aurelia Bucur.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group

20