Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: LUMPERDEAN ADRIAN ROMEO

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: LUMPERDEAN ADRIAN ROMEO

Pentru iubitorii de sport din municipiul Lupeni și nu numai, numele familiei Lumperdean este unul sinonim cu fotbalul. Fost fotbalist la Minerul Lupeni, la fel ca și tatăl și unchiul său, Romeo Adrian Lumperdean a răspuns, ca orice om de echipă, încă o dată ”Prezent” la chemarea PSD Lupeni de a fi nominalizat pe lista de consilieri locali cu care această puternică organizație politică din Valea Jiului se va prezenta în alegerile locale din 9 iunie 2024. De rata aceasta și cu argumentul că, în primul său mandat de consilier local, a acumulat o experiență importantă în domeniul administrației publice.

Acesta face parte, la puțin peste 40 de ani, din noua generație de politicieni locali pe care PSD Lupeni și primarul Lucian Resmeriță și-au propus să o promoveze și să o implice în administrația publică locală. Romeo Adrian Lumperdean a acumulat deja o experiență și o responsabilitate politică în cei 12 ani de zile în care activat în echipa PSD Lupeni, în cei 4 ani de mandat în Consiliul local, la fel cum a acumulat și o experiență și o responsabilitate profesională la Mina Lupeni, unde din simplu muncitor necalificat a ajuns astăzi un respectat maistru. ”La fel ca și frații Cristian și Lucian Resmeriță, am descoperit viața politică încă de la o vârstă fragedă. În urmă cu mai bine de 20 de ani, am debutat la organizația de tineret a PSD Lupeni, unde am făcut echipă alături de actualul primar, Lucian Resmeriță în această frumoasă familie politică pe care Partidul Social Democrat a coagulat-o în municipiul Lupeni. Fac parte dintr-o familie cunoscută în municipiul Lupeni, iar modul în care se derulează aici politica social-democrată este pentru noi una familiară, deoarece lucrăm și în plan politic, în cel mai pur spirit de echipă, ca într-o mare familie. Desigur, după toți acești ani de muncă, nu pot fi decât onorat de faptul că membri PSD Lupeni au decis că merit să fiu nominalizat încă o dată pe lista viitorilor consilieri locali ai municipiului Lupeni și am acceptat fără rezerve această misiune, cu atât mai mult cu cât am încredere în primarul nostru, Lucian Resmeriță, așa cum am încredere în liderul nostru, senatorul Cristian Resmeriță”, spune Romeo Adrian Lumperdean.

Ca orice om de sport, acesta își dorește să susțină nu doar proiectele de dezvoltare ale acestei localități, inițiate de primarul Lucian Resmeriță și de echipa PSD, ci își dorește ca, la fel cum municipiul Lupeni a cunoscut o revigorare categorică în ultimii ani, sportul lupenean să aibă la rândul său, șansa unui reviriment la fel de spectaculos care deja devine tot mai clar. ”Ceea ce s-a făcut în Lupeni de către echipa PSD în frunte cu primarul nostru Lucian Resmeriță se vede și știe toată lumea. Evident că, în calitate de consilier local, voi susține continuitatea acestor proiecte și punerea în aplicare a noului Program pe care Lucian Resmeriță și echipa PSD îl propun cetățenilor din municipiul Lupeni”, dă asigurări Romeo Adrian Lumperdean.

Pentru că provine dintr-o familie de sportivi, pentru că este el însuși un sportiv și pentru că este convins că, în primul rând copiii, dar și tinerii trebuie readuși pe terenurile de sport și în viața sportivă a orașului, acesta își dorește să susțină și toate acele proiecte care vizează încurajarea și promovarea sportului în municipiul Lupeni. ”Eu îmi aduc aminte de vremurile copilăriei mele, când la meciurile de fotbal de la Lupeni veneau mii de oameni. Salut faptul că primarul Lucian Resmeriță și echipa sa au investit în realizarea unor noi terenuri de sport, că avem perspectiva de avea un bazin de înot la Lupeni, că avem un stadion care nu a fost lăsat să se distrugă și că activitățile sportive sunt în atenția administrației locale. Salut faptul că am reușit, în acest mandat, să reînființăm Clubul Sportiv Minerul Lupeni și chiar să ne luptăm pentru promovare.”, a mai spus Romeo Adrian Lumperdean.

Convins că și în politică, la fel ca în sport, echipa este elementul-cheie, Romeo Lumperdean apreciază că PSD va fi lider incontestabil al alegerilor din 2024, la Lupeni. Și nu numai!

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group